Gå til advokatfirma Menu
Menu

Rækkehuse til leje i Viby: Drosbjerg

8260 Viby

Drosbjerg er et nyt og moderne boligområde med rækkehuse i Viby nær Aarhus Midtby.

Bebyggelsen består af 23 rækkehuse med lyse Strøjer tegl og tagdækning i sorte betontagsten, som giver boligerne et moderne udtryk. Rækkehusene til leje i Viby er placeret i et attraktivt boligområde med kort afstand til det nærliggende bymiljø, og naturskønne områder lige uden for døren, hvilket gør disse rækkehuse i Viby særdeles eftertragtede for familier, par og seniorer.

I Drosbjerg får du en unik og central placering med alle hverdagens fornødenheder helt tæt på. Nærområdet er roligt og børnevenligt, og byder på alt fra naturskønne områder til shopping muligheder, heriblandt Viby Centret.

Med blot et kvarters kørsel i bil eller med letbanen kan du nemt komme fra Drosbjerg til Aarhus Midtby.

Rækkehusene i Drosbjerg ligger tæt på

  • 100 m til institutionsmuligheder
  • 900 m til indkøbsmuligheder
  • 3,5 km til motorvejen
  • 8 km til Aarhus midtby

Lejemålene i Drosbjerg 8260 Viby J

Vi administrerer 23 boliger i Drosbjerg. Boligerne varierer i størrelse mellem 114 kvm – 120 kvm, og er alle 4-værelses rækkehuse. Rækkehusene i Viby er opført i 2018, og materialevalget er i meget høj kvalitet. Rækkehusene har ovenlysvindue i køkken-alrummet, der skaber en dejlig atmosfære med et skønt lysindfald.

Alle boligerne i Drosbjerg 8260 Viby J har egen have, og er installeret med alt i hårde hvidevarer i mærket Siemens eller Bosch. Dertil har alle boligerne egen carport og redskabsskur, hvilket giver gode muligheder for parkering og opbevaring.

Se ledige lejemål

8260 Viby

Se andre områder

Stenbækhave Teaser

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Enegene Destination

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Danalien Destinationsside

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området
Rygaardpark Teaser

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området
Lejemål Kildekvarteret

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Frederikshavn Teaser

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området
Østre Havn2

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området