Gå til advokatfirma Menu
Menu
advokat aalborg

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration administrerer vi investeringsejendomme, ejerforeninger og grundejerforeninger.

Se hvordan vi kan hjælpe dig

Vores kontor ligger i hjertet af Aalborg, men vi administrerer ejendomme i hele landet.

Vi arbejder på et grundlag om at tage ansvar og ejerskab for den enkelte ejendoms løbende drift, og vi rådgiver som led i administrationen af udlejningsejendommene og administrationen af foreninger proaktivt vores kunder om mulige optimeringer.

På vores kontor finder du et stærkt og kompetent hold af ejendomsadministratorer, der samarbejder på tværs af afdelingerne.

Med Haugaard|Braad Ejendomsadministration følger ikke blot en viden og erfaring med ejendomsadministration, men også en stærk og solid juridisk viden, da vi arbejder tæt sammen med specialister i juridisk rådgivning fra Haugaard|Braad Advokatfirma. Du kan derfor forvente et stærkt samarbejde med et team af boligadministratorer, der er klar til at varetage alle områder af administrationen af dine udlejningsejendomme. Det er vores ønske at give vores kunder den absolut bedste grad af service indenfor boligadministration.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dit behov for ejendomsadministration.

Læs mere om os Haugaardbraad ejendomsadministration