Gå til advokatfirma Menu
Menu

Rygård Park lejligheder og rækkehuse

9400 Nørresundby

Rygaard Park ligger placeret i den vestlige del af Nørresundby i området Lindholm Brygge, nordenfjords for Aalborg.

Rygaard Parks lejligheder og Rygård Parks rækkehuse grænser op til fjorden, hvorfor du vil opleve et unikt maritimt miljø, som samtidig er tæt på natur og by. Du kommer hurtigt og nemt til centrum enten via en af de mange busforbindelser, på gåben eller cykel via den ikoniske røde cykelbro, som forener Nørresundby og centrum. Med fjorden tæt på har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

En ganske kort gåtur væk fra Rygård Parks lejligheder og rækkehuse finder du Lindholm Fjordpark, hvor du kan nyde et af Nørresundbys mest naturskønne områder samt en skøn nyopført badebro, som du kan hoppe i vandet fra. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område uden støj og larm.

I Rygaard Park er der noget for enhver smag, hvilket også afspejler området, som tiltrækker alle aldersgrupper, og dermed skaber et dynamisk og alsidigt miljø bestående af familier, unge og ældre.

Rygaard Parks beliggenhed:

  • 0,5 km til nærmeste indkøbssted
  • 0,8 km til nærmeste institution
  • 0,8 km til Lindholm Strandpark hvor man kan bade og stå på SUP
  • 1,5 km til den røde kulturbro som forener Nørresundby og centrum
  • 1,9 km til Lindholm Fjordpark som byder på skov og vand

Lejemålene i Rygård Park i Nørresundby

Vi administrerer over 200 forskellige lejemål i Rygaard Park, som både består af 2-4-værelses lejlighedskomplekser, penthouselejligheder og ikke mindst et- og toplans rækkehuse.

I alle lejlighedskomplekser er der tilhørende elevator, og til samtlige lejemål er der gode parkeringsmuligheder.

I Rygaard Park er der en vicevært tilknyttet, som sørger for at varetage og vedligeholde området.

Besøg en af vores samarbejdspartnere nedenfor for at se udvalget af rækkehuse til leje i Nørresundby eller ledige lejligheder i Nørresundby - og find din nye lejebolig i det skønne Rygård Park.

Se ledige lejemål

9400 Nørresundby

Se andre områder

Lejemål Kildekvarteret

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Østre Havn2

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Frederikshavn Teaser

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Stenbækhave Teaser

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området
Drosbjerg Teaser

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området
Enegene Destination

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området
Danalien Destinationsside

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området