Gå til advokatfirma Menu
Menu

Lejligheder på Østre Havn i Aalborg

9000 Aalborg

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Det nærliggende område er helt unikt og byder på et rigt kultur-, fritids- og handelsliv. Som beboer i en af Østre Havn lejlighederne med Aalborg som baghave finder du indenfor blot fem minutters gang alle hverdagens fornødenheder og oplevelsesmuligheder.

Du kan blandt andet tage til koncerter og foredrag i Musikkens Hus og Nordkraft, nyde en gå- eller løbetur i en af områdets skønne parker Karolinelund og Østre Anlæg, eller tage på shopping i midtbyen efterfulgt af en tur på en af byens mange cafeer og restauranter.

Området Østre Havn er desuden kendt for at være knudepunktet for diverse vandsportsaktiviteter arrangeret af Aalborg Cable Park.

På Østre Havn i Aalborg er du tæt på:

  • 0 m til Østre Havnebassin
  • 50 m til indkøbsmuligheder
  • 100 m til busstoppested
  • 500 meter til Musikkens Hus og Nordkraft

Find din nye lejlighed på Østre Havn i Aalborg

På Østre Havn administrerer vi 250 boliger bestående af 1-4-værelses lejeboliger. Vores Østre Havn lejligheder finder du på adresserne: Østre Havnepark 7 og Østre Havnepark 15-29. Dertil administrerer vi over 200 parkeringspladser midt på Østre Havn, som giver alle med en lejlighed på Østre Havn i Aalborg let adgang til leje af parkeringsplads.

Lejlighederne er topmoderne, installeret med alt i hårde hvidevarer og materialevalget er i høj kvalitet. Med den unikke placering på Østre Havn har nogle af boligerne en helt fantastisk udsigt med fjordkig.

Foruden de lækre detaljer i lejeboligerne på Østre Havn i Aalborg, er der ligeledes mulighed for egen altan, depotrum i kælderen, fri afbenyttelse af tagterrasser.

Se ledige lejemål

9000 Aalborg

Se andre områder

Danalien Destinationsside

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Drosbjerg Teaser

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området
Rygaardpark Teaser

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Stenbækhave Teaser

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området
Lejemål Kildekvarteret

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Enegene Destination

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området
Frederikshavn Teaser

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området