Gå til advokatfirma Menu
Menu

Lejligheder i Kildekvarteret Aalborg

9220 Aalborg Øst

Kildekvarteret ligger i den østlige del af Aalborg, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet.

Med lejlighederne i Aalborg Øst i Kildekvarteret får du en unik placering, hvor du kun er en kort cykeltur væk fra universitetet og Aalborg Universitetshospital. Samtidig er du tæt på byen, med kun seks kilometer fra centrum, som er nem at komme til med plusbus og anden offentlig transport. Foretrækker du cyklen, kan du benytte tunnelen under Humlebakken, så du let kan komme fra lejlighederne i Aalborg Øst ind til centrum.

Tæt på Kildekvarteret i Aalborg finder du både skole og institutioner samt rig mulighed for dagligvareindkøb. Derudover kan du nyde den offentlige bypark, som med sine flotte gamle træer pryder området.

Kildekvarterets beliggenhed:

  • 0,9 km til nærmeste folkeskole
  • 0,9 km til nærmeste indkøbssted
  • 2,5 km til Aalborg Universitet
  • 3 km til Aalborg Universitetshospital
  • 6 km til centrum

Lejligheder i Kildekvarteret Aalborg

I Kildekvarteret administrerer vi seks nyopførte lejlighedskomplekser med i alt 174 boliger bestående af 2-3-værelses lejemål. De lejligheder i Aalborg øst vi administrerer bliver også omtalt som tårnene, da de går op til 7. sal, hvorfra der er en fanstatisk udsigt.

Der er elevator og altan i alle lejligheder med undtagelse af stueetagen, som derimod har en dejlig lukket terrasse. 

Lejlighederne i Aalborg Øst i Kildekvarteret har vicevært tilknyttet ejendommene, som sørger for, at området altid præsenterer sig fra sin bedste side. Har du bil, kan du uden problemer finde parkering.

Se ledige lejemål

9220 Aalborg Øst

Se andre områder

Enegene Destination

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området
Danalien Destinationsside

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Stenbækhave Teaser

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området
Østre Havn2

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området
Frederikshavn Teaser

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området
Rygaardpark Teaser

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Drosbjerg Teaser

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området