Gå til advokatfirma Menu
Menu

Lejeboliger i Hjørring

9800 Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel, hvilket gør lejeboliger i Hjørring yderst attraktive for boligsøgende.

Hjørring er den største by i Vendsyssel, og er centrum for et aktivt handelsliv, der forbinder de nærliggende byer i Hjørring Kommune. Hjørring har et pulserende og hyggeligt gågademiljø, som er rigt på gode shopping muligheder, gode spisesteder og det nærliggende Vendsyssel teater. I enden af gågaden ligger Metropol Shoppingcenter, som byder på alt fra tøjbutikker, indkøbsmuligheder og cafeer.

5 minutter fra det livlige centrum i Hjørring ligger det naturskønne område Folkeparken, som er et oplagt sted at være aktiv, gå en tur eller tage forbi restaurant Svanelunden.

Hjørrings beliggenhed midt i Vendsyssel giver desuden en unik mulighed for et besøg på stranden ved vestkysten eller en tur til fiskerbyen Hirtshals i nord.

Med en lejebolig i Hjørring er du tæt på

  • 0 m til Metropol ShoppingCenter
  • 0 m til Vendsyssel Teater
  • 500 m til Folkeparken
  • 3 km til motorvej
  • 22 km til Løkken Strand

Lejligheder i Hjørring

Vi administrerer over 100 lejligheder i Hjørring. Vores portefølje består af alt fra 2-, 3- og 4-værelses lejligheder i Hjørring, samt rækkehuse bestående af 2-4-værelses boliger.

Vores lejligheder til leje i Hjørring finder du både i den centrale midtby og i udkanten, blandt andet på de populære adresser Spangkæret, Jernbanegade, Østergade og Sct. Knuds Gaard.

Spangkæret er nyopførte rækkehuse i Hjørring blot 2 km fra midtbyen, som er særligt attraktive for familier og ældre par. I midtbyen herunder blandt andet i Jernbanegade og Østergade, har vi ledige lejligheder i Hjørring, der ligger midt i det pulserende byliv. Sct. Knuds Gaard ligger i et af Hjørrings mere rolige kvarterer, og tilbyder et unikt og attraktivt fællesskab for pensionister, som søger en lejebolig i Hjørring.

Alle Hjørring lejlighederne og rækkehuse er beliggende med nem adgang til Hjørring midtby, offentlig transport og motorvej.

Se ledige lejemål

9800 Hjørring

Se andre områder

Lejemål Kildekvarteret

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Stenbækhave Teaser

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Danalien Destinationsside

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området
Enegene Destination

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området
Østre Havn2

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området
Rygaardpark Teaser

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Frederikshavn Teaser

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området
Drosbjerg Teaser

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området