Gå til advokatfirma Menu
Menu

Lejligheder i Frederikshavn

9900 Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side.

Med en lejlighed i Frederikshavn kan du nyde godt af et skønt gågademiljø med dertilhørende caféer, butikker og biograf. Der er kort afstand til havnen, som udgør nerven i Frederikshavn, hvorfra det er muligt at sejle med færgen til Göteborg i Sverige.

Den sydlige del af Frederikshavn byder på skøn natur i form af strand, skov og ikke mindst historiske bygninger. Frederikshavn er desuden det eneste sted i Danmark, som har en palmestrand. Derudover er der to skøjtehaller, hvor den professionelle ishockeyklub Frederikshavn White Hawks hører hjemme.

Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv i Frederikshavn er med til at skabe rammerne for en sund kommune i vækst, som også gør Frederikshavn lejligheder yderst attraktive for lejere.

I Frederikshavn er du tæt på:

  • Danmarks eneste palmestrand
  • Færgeforbindelse til Norge og Sverige
  • Kulturelle seværdigheder såsom Kystmuseet
  • Naturskønne områder såsom Bangsbo Botaniske Have

Ledige lejligheder i Frederikshavn samt erhvervsmål

Vi administrerer cirka 150 lejeboliger i Frederikshavn bestående af 1-5-værelses lejligheder samt erhvervsmål.

Alle lejlighederne til leje i Frederikshavn er beliggende centralt med nem adgang til gågade, havn, offentlig transport og motorvej.

De lejligheder i Frederikshavn samt erhvervsmål, som vi administrerer, er alle bynære og i ældre, men velholdt stand, som løbende er blevet renoveret.

Se ledige lejemål

9900 Frederikshavn

Se andre områder

Lejemål Kildekvarteret

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Rygaardpark Teaser

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området
Østre Havn2

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Drosbjerg Teaser

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området
Stenbækhave Teaser

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Enegene Destination

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området
Danalien Destinationsside

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området