Gå til advokatfirma Menu
Menu

Lejligheder på Eternitten

9000 Aalborg

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg, der er beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen.

Navnet Eternitten refererer til den tidligere virksomhed Dansk Eternit Fabrik, der eksisterede indtil 2005. Enkelte industribygninger er bevaret, hvilket giver Eternitten et unikt og moderne udtryk.

Eternitten byder på en lang række faciliteter og muligheder. Med en lejlighed på Eternitten har du både dagligvarebutikker, caféer, fitnesscenter, Leo’s Legeland, Padel Tennis, arbejdspladser samt meget andet inden for ganske kort afstand. Eternittens lejligheder og området byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, som gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Grænsende op til Eternitten ligger Sohngårdsholmsvej, hvor plusbussen kører, hvilket gør det nemt med transport til og fra Aalborg Universitet.

Eternittens beliggenhed:

  • 0,2 km til nærmeste indkøbssted
  • 0,5 km til nærmeste fitnesscenter
  • 0,5 km til nærmeste busstop
  • 1,5 km til centrum
  • 5 km til Aalborg Universitet

Bo i en af Eternittens lejligheder

Vi administrerer over 300 lejligheder på Eternitten Aalborg samt rækkehuse. Du finder alt fra 2-4-værelses lejligheder samt rækkehuse i to plan blandt vores portefølje.

Lejemålene finder du på de populære adresser: Kildevældet, Kridtsløjfen, Overblikket, Kalkskrænten og Alexander Foss Gade.

Alle Eternittens lejligheder har elevator, og der er gode parkeringsmuligheder ved Eternitten.

Se ledige lejemål

9000 Aalborg

Se andre områder

Rygaardpark Teaser

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Danalien Destinationsside

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området
Frederikshavn Teaser

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området
Enegene Destination

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området
Østre Havn2

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Lejemål Kildekvarteret

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Drosbjerg Teaser

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området
Stenbækhave Teaser

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området