Gå til advokatfirma Menu
Menu

Lejeboliger i Hasseris- og Sofiendal Enge

9200 Aalborg SV

Vest for Aalborg centrum ligger det skønne område Engene, som dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris.

Ideen til Engene opstod på grund af de naturskønne arealer, som er kendetegnene for området. Med en lejebolig i Hasseris Enge og Sofiendal Enge får du en helt unik placering med engene som nabo. Et naturskønt område, hvor man har etableret parken Grønningen, som består af både legeplads og sø.

Hasseris Enge lejlighederne og rækkehusene omkranser Grønningen, hvilket er med til at skabe rammerne for et hyggeligt miljø. Engene ligger placeret mellem centrum og City Syd, hvilket betyder, at du har alt det, du skal bruge indenfor nærmeste rækkevidde, så dagligdagen fungerer. City Syd byder blandt andet på IKEA, BAUHAUS, Bilka, Aalborg Storcenter samt mange andre faciliteter.

Engenes beliggenhed:

  • 0 km til naturskønt område
  • 0,9 km til nærmeste indkøbssted
  • 1,3 km til nærmeste institution
  • 3 km til Aalborg Storcenter og City Syd
  • 4,9 km til centrum

Hasseris Enge lejligheder og rækkehuse

Vi administrerer cirka 200 lejemål i Engene, hvor du har mulighed for at bo i nyopførte lejligheder samt rækkehuse i både et plan og to plan med op til fem værelser.

Alle lejligheder i Hasseris Enge og rækkehuse i Hasseris Enge har elevator og altan, og der er tilknyttet parkering til ejendommene.

Du kan forvente en tilgængelig og nærværende vicevært, der altid er behjælpelig, og som sørger for at vedligeholde området.

Se ledige lejemål

9200 Aalborg SV

Se andre områder

Rygaardpark Teaser

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Frederikshavn Teaser

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området
Danalien Destinationsside

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Østre Havn2

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området
Drosbjerg Teaser

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området
Lejemål Kildekvarteret

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Stenbækhave Teaser

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området