Gå til advokatfirma Menu
Menu

Lejligheder på Danalien

9000 Aalborg

Ejendommen Danalien består af en række lejligheder i Aalborg SØ blot få kilometer fra Aalborg midtby. Danalien er en nyopført ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvilket betyder, at du får en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg fra Danalien.

Danalien i Aalborg er en bynær ejendom med Slotsparken og Sohngaardsholm Slot tæt på. Et hyggeligt og smukt område, som er offentlig tilgængelig. 

Plusbussen har stop foran indgangen til lejlighederne på Danalien, hvilket er ideelt for den studerende, der pendler mellem centrum og universitetet. Derudover er der gode indkøbsmuligheder med Rema1000 blot få meter fra Danalien. 

Danaliens beliggenhed:

  • 0,1 km til nærmeste indkøbssted
  • 0,1 km til nærmeste busstop
  • 0,8 km til nærmeste fitnesscenter
  • 0,8 km til Sohngårdsholmparken
  • 2,8 km til centrum

Bo i en af Danaliens boliger

Vi administrerer Danalien, som indeholder 50 lejemål bestående af 2-4-værelses lejligheder samt to penthouses på øverste etage.

Lejlighederne på Danalien, Aalborg, har elevator i ejendommen, og gode muligheder for parkering, der gør hverdagen lettere for beboerne. Derudover er lejlighederne i Aalborg SØ, Danalien, nyopførte og fremstår yderst præsentable.

Alle Danaliens boliger har egen altan, og en tagterrasse, som alle beboere må benytte.

Fra tagterrassen kan du nyde udsigten ud over Aalborg by.

Se ledige lejemål

9000 Aalborg

Se andre områder

Lejemål Kildekvarteret

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Drosbjerg Teaser

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området
Stenbækhave Teaser

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området
Østre Havn2

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området
Rygaardpark Teaser

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Frederikshavn Teaser

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Enegene Destination

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området