Gå til advokatfirma Menu
Menu

Rækkehuse til leje i Brabrand: Stenbækhave

8220 Brabrand

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde bestående af rækkehuse i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby.

De moderne lyse rækkehuse har en unik placering midt i et naturskønt og fredeligt skovområde, hvilket gør rækkehusene til leje i Brabrand, Stenbækhave, til et særdeles eftertragtet område for boligsøgende familier og par.

Området i Brabrand byder på en lang række af faciliteter og muligheder for den enkelte og familier. Foruden Brabrand Sø og det nærliggende idylliske skovområde, finder du dagligvarebutikker, shopping og institutionsmuligheder indenfor kort afstand.

I tæt tilknytning til boligerne er der opført tennisbaner til fri afbenyttelse for beboerne af rækkehusene i Brabrand, hvilket giver en enestående mulighed for fællesaktiviteter med venner og familie.

Rækkehusene i Stenbækhave ligger tæt på

  • 650 meter Rema 100
  • 1,3 km til institutionsmuligheder
  • 1,6 km til naturskønne områder ved Brabrand Sø
  • 7,5 km til Aarhus midtby
  • 8,9 km Marselisborg Lystbådehavn

Rækkehusene i Stenbækhave

Vi administrerer i alt 36 boliger i Stenbækhave i Brabrand bestående af 4 og 5-værelses rækkehuse. Lejemålene er nyopførte i 2019 og yderst eksklusive i udstyr og materialer.

Alle rækkehuse har egen have, og boligerne er installeret med alt i udstyr og hårde hvidevarer. Ligeledes er der indkørsel til alle boligerne, hvilket giver let adgang til parkering.

Se ledige lejemål

8220 Brabrand

Se andre områder

Drosbjerg Teaser

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Østre Havn2

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området
Rygaardpark Teaser

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Lejemål Kildekvarteret

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Enegene Destination

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området
Danalien Destinationsside

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Frederikshavn Teaser

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området