Gå til advokatfirma Menu
Menu

Lejligheder i Aalborg

9000 Aalborg

Vores lejligheder i Aalborg spænder helt fra Vejgaard til Vestbyen, hvor vi administrerer over 500 forskellige lejemål fordelt over hele området.

En lejlighed i Aalborg er for dig, der gerne vil bo i det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Der er rig mulighed for transport med busser og tog, som gør det nemt for dig at komme fra A til B.

Med en lejelejlighed i Aalborg kan du nyde godt af det skønne bymiljø.

I Aalborg City er du tæt på:

  • Aalborg Streetfood
  • Aalborgs koncertsal, Musikkens Hus
  • Udendørs svømmebassin, Vestre Fjordpark
  • Havnepromenade med udsigt udover fjorden
  • Bynære parker såsom Karolinelund og Kildeparken

Ledige lejligheder i Aalborg

I Aalborg administrer vi mange forskellige typer lejemål. Det kan være alt fra nyopførte ejendomme til ældre ejendomme, som emmer af sjæl. Du har mulighed for at finde alt fra 1-5-værelses lejelejligheder i Aalborg, og bo enten i stuen eller på ottende sal.

En lejebolig i Aalborg byder på et utal af muligheder med nem adgang til alt.

Foruden centrum kan du også nyde fjorden og havnefronten, som byder på en lang række faciliteter.

Se ledige lejemål

9000 Aalborg C

Se andre områder

Drosbjerg Teaser

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området
Rygaardpark Teaser

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Danalien Destinationsside

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Østre Havn2

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området
Stenbækhave Teaser

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området
Lejemål Kildekvarteret

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området
Frederikshavn Teaser

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området
Enegene Destination

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området