Gå til advokatfirma Menu
Menu

Vores ejendomme

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration administrerer vi investeringsejendomme, ejerforeninger og grundejerforeninger i hele Danmark. Vi tager ansvar og ejerskab for hver enkelt ejendom eller forening, vi administrerer.

Alle ejendomme er unikke med hver deres særpræg – og det samme gælder for boligområderne. Alle ejendomme har dog det til fælles, at de danner rammen om et hjem for vores lejere. Vi har samlet et udvalg af vores samlede ejendomsportefølje, som giver et indblik i de skønne ejendomme, vi administrerer.

Udforsk boligområderne og ejendommene, og se ledige lejemål.

Se alle vores ledige lejemål
Frederikshavn Teaser

9900 Frederikshavn

Frederikshavn

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Det aktive kultur-, fritids- og handelsliv skaber rammerne for en sund kommune i vækst.

Læs mere om området
Eternitten Teaser Tinified

9000 Aalborg

Eternitten

Eternitten er en nyere bydel i Aalborg beliggende 1,5 km sydøst for midtbyen. Eternitten byder på et lokalt og hyggeligt samfund tæt på centrum, hvilket gør Eternitten til et særdeles eftertragtet sted at bo.

Læs mere om området
Drosbjerg Teaser

8260 Viby

Drosbjerg

Drosbjerg er et attraktivt og moderne boligområde i Viby nær Aarhus Midtby med kort afstand til det nærliggende bymiljø og naturskønne områder.

Læs mere om området
Stenbækhave Teaser

8220 Brabrand

Stenbækhave

Stenbækhave er et nyopført eksklusivt boligområde i Brabrand Bakker blot ti minutter fra Aarhus Midtby. Området i Brabrand byder bl.a. på det nærliggende idylliske skovområde nær Brabrand Sø.

Læs mere om området
Enegene Destination

9200 Aalborg SV

Engene

Engene er det ideelle område for dig, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på byen. Navnet Engene dækker over Hasseris Enge og Sofiendal Enge, der ligger i forlængelse af Hasseris, vest for Aalborg centrum.

Læs mere om området
Lejemål Kildekvarteret

9220 Aalborg Øst

Kildekvarteret

Kildekvarteret er placeret i Aalborg Øst, tæt på det kommende Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitet. Der er seks kilometer til centrum, som du nemt kommer til med offentlig transport.

Læs mere om området
Danalien Destinationsside

9000 Aalborg

Danalien

Danilien ligger placeret få kilometer sydøst for Aalborg midtby. Danalien er en nyopført, bynær ejendom, som er placeret på toppen af Sohngaardsholmbakken, hvorfra der er en særdeles flot og eftertragtet udsigt ud over Aalborg.

Læs mere om området
Hjørring City Teaser

9800 Hjørring

Hjørring

Hjørring er en livlig og charmerende handelsby midt i det naturskønne Vendsyssel. Byen har et aktivt handelsliv, som byder på et hyggeligt gågademiljø, gode shoppingmuligheder og kulinariske oplevelser.

Læs mere om området
Rygaardpark Teaser

9400 Nørresundby

Rygaard Park

Rygaard Park ligger i Nørresundby i området Lindholm Brygge. Rygaard Park er et tilbagetrukkent område med fjorden tæt på. Her har du de mest optimale rammer for maritime aktiviteter såsom SUP og kajak.

Læs mere om området
Destinationsside Aalborg City

9000 Aalborg C

Aalborg City

Aalborg City er for dig, der gerne vil bo tæt på det pulserende byliv med nem adgang til kulturelle begivenheder, caféer, restauranter, biografer, butikker samt mange andre bynære faciliteter.

Læs mere om området
Østre Havn2

9000 Aalborg

Østre Havn

Østre Havn er et område i rivende udvikling midt i Aalborg Centrum. Området er på få år blevet et af Aalborgs mest eftertragtede boligområder.

Læs mere om området