Gå til advokatfirma Menu
Menu

For investorer

Din vej til en personlig og skræddersyet administration

Vi leverer en administrationsløsning, som er individuelt tilpasset dit behov - her er der ingen kasse- eller pakkeløsninger. Med personligt kendskab til ejendommen samt dennes beboere og udearealer, er vi din vej til en skræddersyet ejendomsadministration.

Du får tildelt én administrator, som altid har det fulde overblik samt et personligt kendskab til dig og din ejendom. Din administrator varetager alle de administrative opgaver i relation til din ejendom, men er samtidig også fysisk tilstede på din ejendom, hvis der skal udføres eksempelvis ind- eller fraflytningssyn. Som investor sikrer dét dig en høj standard ved administrationen af din ejendom, og det er desuden medvirkende til en høj lejertilfredshed.

Vi har stor erfaring med udlejning af boliger, og vi kan, med vores indgående kendskab til lejeboligmarkedet, rådgive og vejlede vores kunder aktivt. Det medvirker til et forøget afkast på ejendommen og mindsker risikoen for tomgang.

Vi er din sparringspartner, og med højt engagement og faglighed leverer vi en aktiv ejendomsadministration, som skaber tryghed for både dig samt nuværende og kommende lejere. På vores kontor har vi direkte adgang til kompetent juridisk rådgivning og assistance, som sikrer dig den bedst mulige løsning. 

Haugaard|Braad Ejendomsadministration – er en administration i øjenhøjde og med blik for det individuelle behov.

Dine ejendomme eksponeres på vores platforme

Som en del af administrationsløsningen hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration, bliver dine ejendomme eksponeret på vores platforme. Gennem en målrettet indsats på vores hjemmeside og sociale medier bidrager vi til en øget synlighed af dine ejendomme.

Se hvordan vi præsenterer ejendommene

Jeg er din ekspert Martin Hedegaard Ejendomsadministration Få en uforpligtende snak 98 77 50 41 mh@haugaardbraad.dk