Gå til advokatfirma Menu
Menu

For foreninger

Administration af foreninger i Nordjylland og resten af Danmark

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration er vi specialister i administration af ejerforeninger, ejerlaug og grundejerforeninger, og vi leverer administrationsløsninger individuelt tilpasset jeres behov.

Vi tager ansvar for den enkelte ejendom. Det betyder, at foreningen får tildelt én administrator, som altid har det fulde overblik samt et personligt kendskab til foreningen, bestyrelsen og ejendommen generelt. Jeres administrator varetager alle administrative opgaver i relation til jeres forening, og de er samtidig tilstede ved generalforsamlinger og bestyrelsesmøder. Som bestyrelse og ejer er I dermed sikret en høj standard ved administration af jeres forening, og det er medvirkende til en stor tilfredshed blandt beboerne.

Vi er foreningens sparringspartner og med højt engagement og faglighed, leverer vi en aktiv ejendomsadministration, som skaber tryghed for både bestyrelse samt nuværende og kommende beboere. 

Sebastian Med Baggrund

Sebastian Andre Jensen, bestyrelsesformand, Østerport

Vi betragter Haugaard|Braad Ejendomsadministration som en tæt samarbejdspartner, hvor vi kan række ud efter hjælp og rådgivning, når vi behøver det. De er proaktive i deres arbejdstilgang, hvilket betyder, at vi i ejerforeningens bestyrelse altid er opdaterede og på forkant med nye tiltag. Det gør os i stand til at skabe de bedste forudsætninger for en velfungerende ejerforening med tilfredse beboere, hvilket er vores vigtigste opgave.

Ejendommens kommunikation samlet på ét sted

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration har vi indgået et samarbejde med ProBo, som gør det muligt for foreninger at tilkøbe en ekstra feature til administrationsløsningen.

ProBo samler al kommunikation og information på én platform, hvilket skaber et gennemsigtigt og brugervenligt system, som effektiviserer en stor del af bestyrelsens arbejde. Få nem adgang til foreningens økonomi, nem kommunikation fra bestyrelse til beboere og eksterne samarbejdspartnere samt en lang række andre attraktive og fordelagtige funktioner.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt ProBo er den rette løsning for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår dine specifikke behov. Ud fra en samlet vurdering rådgiver og anbefaler vi dig, hvilken skræddersyet løsning du har brug for i din forening.

Har du spørgsmål til ProBo står partner og direktør, Martin Preisler Hedegaard, til rådighed på telefon (+45) 98 77 50 41 eller mail mh@haugaardbraad.dk.

Jeg er din ekspert Martin Hedegaard Ejendomsadministration Få en uforpligtende snak 98 77 50 41 mh@haugaardbraad.dk