Gå til advokatfirma Menu
Menu

For foreninger

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration administrerer vi foreninger i Nordjylland og omegn

Vi er specialister i administration af ejerforeninger, ejerlaug og grundejerforeninger, og vi administrerer pt. nogle af de største foreninger i Aalborg.

Vi leverer en administrationsløsning, som er individuelt tilpasset foreningens behov - her er der ingen kasse- eller pakkeløsninger, og vi kan varetage alle de administrative opgaver. Med et personligt kendskab til foreningen samt dennes beboere og udearealer, er vi din vej til en skræddersyet ejendomsadministration.

Foreningen får tildelt én administrator, som altid har det fulde overblik samt et personligt kendskab til foreningen, bestyrelsen og ejendommen generelt. Jeres administrator varetager alle administrative opgaver i relation til jeres forening, og de er samtidig tilstede ved generalforsamlinger og bestyrelsesmøder. Som bestyrelse og ejer sikrer dét jer en høj standard ved administration af jeres forening, og det er medvirkende til en stor tilfredshed blandt beboerne.  

Vi er foreningens sparringspartner og med højt engagement og faglighed, leverer vi en aktiv ejendomsadministration, som skaber tryghed for både bestyrelse samt nuværende og kommende beboere. På vores kontor har vi direkte adgang til kompetent juridisk rådgivning og assistance, som sikrer foreningen den bedst mulige løsning. 

Haugaard|Braad Ejendomsadministration – er en administration i øjenhøjde og med blik for det individuelle behov.

 

Jeg er din ekspert Martin Preisler Hedegaard Ejendomsadministration Få en uforpligtende snak 98 77 50 41 mh@haugaardbraad.dk