Gå til advokatfirma Menu
Menu

For foreninger

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration administrerer vi foreninger i Nordjylland og omegn

Vi er specialister i administration af ejerforeninger, ejerlaug og grundejerforeninger, og vi administrerer pt. nogle af de største foreninger i Aalborg.

Vi leverer en administrationsløsning, som er individuelt tilpasset foreningens behov - her er der ingen kasse- eller pakkeløsninger, og vi kan varetage alle de administrative opgaver. Med et personligt kendskab til foreningen samt dennes beboere og udearealer, er vi din vej til en skræddersyet ejendomsadministration.

Foreningen får tildelt én administrator, som altid har det fulde overblik samt et personligt kendskab til foreningen, bestyrelsen og ejendommen generelt. Jeres administrator varetager alle administrative opgaver i relation til jeres forening, og de er samtidig tilstede ved generalforsamlinger og bestyrelsesmøder. Som bestyrelse og ejer sikrer dét jer en høj standard ved administration af jeres forening, og det er medvirkende til en stor tilfredshed blandt beboerne.  

Vi er foreningens sparringspartner og med højt engagement og faglighed, leverer vi en aktiv ejendomsadministration, som skaber tryghed for både bestyrelse samt nuværende og kommende beboere. På vores kontor har vi direkte adgang til kompetent juridisk rådgivning og assistance, som sikrer foreningen den bedst mulige løsning. 

Haugaard|Braad Ejendomsadministration – er en administration i øjenhøjde og med blik for det individuelle behov.

ProBo

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration har vi indgået et samarbejde med ProBo, som gør det muligt for foreninger at tilkøbe en ekstra feature til administrationsløsningen, såfremt dette ønskes.

ProBo samler al kommunikation og information på én platform, hvilket skaber et gennemsigtigt og brugervenligt system, som effektiviserer og smidiggør en stor del af bestyrelsens arbejde. Få nem adgang til foreningens økonomi, nem kommunikation fra bestyrelse til beboere og eksterne samarbejdspartnere samt en lang række andre attraktive og fordelagtige funktioner.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt ProBo er den rette løsning for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår dine specifikke behov. Ud fra en samlet vurdering rådgiver og anbefaler vi dig, hvilken skræddersyet løsning du har brug for i din forening.

Har du spørgsmål til ProBo står partner og direktør, Martin Preisler Hedegaard, til rådighed på telefon (+45) 98 77 50 41 eller mail mh@haugaardbraad.dk.

Jeg er din ekspert Martin Preisler Hedegaard Ejendomsadministration Få en uforpligtende snak 98 77 50 41 mh@haugaardbraad.dk