Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Erhvervsret

Hos Haugaard|Braad Advokatfirma yder vi erhvervsrådgivning på tværs af vores mange fagområder.

Med fokus på at have langvarige klientrelationer rådgiver vi internationale og nationale selskaber, finansielle institutioner, familieejede virksomheder mv., og vi tager altid udgangspunkt i kundernes særlige forhold og behov. Udover at levere juridisk erhvervsrådgivning af højeste kvalitet har vi også dybdegående kendskab til de brancher og markeder, som vores klienter agerer på.

Enhver opgave udføres i tæt samarbejde med klienten, idet vi herved kan identificere de muligheder og risici der er for vores klienter. Vi sikrer på denne måde den optimale løsning for vores klienter.

Vi har ekspertise inden for stort set alle specialer, der vedrører erhvervsrådgivning, herunder virksomhedsoverdragelse (M&A), ansættelsesret, IP- og markedsføringsret samt selskabsret.

Vi har endvidere stor viden om og praktisk erfaring med forhandling, udarbejdelse og fortolkning af kommercielle kontrakter samt strategisk rådgivning i forbindelse hermed.

Vi fører alle typer af erhvervsrelaterede sager for de danske domstole samt for nationale og internationale voldgiftsretter.

Jeg er din ekspert Nikolaj Jalili-Trudslev Erhvervsret Få en uforpligtende snak 31 10 07 17 nt@haugaardbraad.dk