Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Pressemeddelelse

Aalborg, onsdag den 3. april 2024 

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen. Dermed etableres et af landsdelens største advokathuse med 70 medarbejdere under samme tag. Det sker for at styrke positionen i markedet og at opretholde et højt og specialiseret kompetenceniveau.

To af Aalborgs største og mest kendte advokatfirmaer, Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, lægges nu sammen under samme tag i Skibbrogade i Aalborg. Sammenlægningen betyder, at de to advokatfirmaer med i alt 70 medarbejdere fremover vil udgøre et af de største advokathuse i Aalborg.

Ifølge Rasmus Haugaard, der er partner og advokat i Haugaard|Braad, sker sammenlægningen med henblik på at styrke positionen i Nordjylland samt opretholde et højt og specialiseret kompetenceniveau.

- For Haugaard|Braad indebærer en sammenlægning med Hovmøller & Thorup en unik mulighed for at skalere vores virksomhed og position på markedet. Hovmøller & Thorup er en anerkendt og stærk aktør indenfor blandt andet fast ejendom og erhvervsret, og derfor er det et fordelagtigt match til vores forretning og fagområder, forklarer Rasmus Haugaard.

Sammenlægningen sker fra primo april 2024, og ambitionen er, at klienterne kan få et bredt udvalg af specialiseret hjælp. Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup er specialiserede inden for fagområderne fast ejendom, landbrug, erhvervsret, insolvens, entrepriseret, GDPR og offentlig ret, hvilket gør dem til relevante aktører både på lokalt og nationalt plan.

- Når vi i Hovmøller & Thorup tager så stort et skridt, er det med afsæt i både den stærke virksomhed, som Haugaard|Braad er, men også i et fælles ønske om at skabe en aktør, der kan stå endnu stærkere både på regionalt og nationalt niveau indenfor en række af vores specialområder, lyder det fra Michael Møller Pedersen, partner og advokat ved Hovmøller & Thorup.

Flere af firmaets advokater er som de eneste i Nordjylland blevet optaget i The Legal 500 indenfor deres felter. Guiden regnes for den ledende internationale guide indenfor advokatbranchen.

Samtidig med sammenlægningen indtræder Katrine Dons Kvottrup som ny partner.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Partner og advokat, Rasmus Haugaard, mail: rh@haugaardbraad.dk, tlf.: 3078 5132

Partner og advokat, Michael Møller Pedersen, mail: mmp@ht-law.dk, tlf.: 2184 9204

Presseservice, Publicity: Esben Lind, mail: esben@publicity.dk, tlf.: 2514 5816

RH

Rasmus Haugaard

Partner og advokat (H), ph.d. Fast ejendom Offentlig ret Erhvervsret rh@haugaardbraad.dk (+45) 30 78 51 32 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere