Gå til advokatfirma Menu
Menu

Ny ejendomsadministrator trainee

Katrine Fricke Stigsen afsluttede i sidste uge sin finansbachelor på Professionshøjskolen UCN med et flot resultat. Vi er i den forbindelse glade for at kunne meddele, at hun nu overgår fra studentermedhjælper til ejendomsadministrations trainee. 

Vi er stolte over det engagement og den ihærdighed Katrine har udvist - både på skolebænken og her på kontoret, hvor Katrine startede sin rejse som praktikant i 2022. Om rejsen siger Katrine selv:

Jeg er så glad for, at jeg hoppede ud i det og sendte en ansøgning i sin tid. Jeg har fået mulighed for at tage ejerskab over en masse opgaver, som virkelig har rykket til min udvikling fagligt. Men det kollegiale fællesskab har også udviklet mig helt vildt meget på det personlige plan. Nu er jeg bare spændt på, hvad fremtiden herinde bringer som trainee.

Et stort tillykke til Katrine med at have færdiggjort sin uddannelse. Vi glæder os over at fortsætte det gode samarbejde. 

Seneste nyheder

Dan Teaser 05.03.24

Stort tillykke til Dan

Vores ejendomsadministrator Dan Nielsen har netop afsluttet ejendomsadministratoruddannelsen ved Ejendom Danmark med et flot resultat. 

Læs mere
Teaser (1) 07.02.24

Haugaard|Braad Ejendomsadministration udvider teamet

Emma Gadensgaard og Maria Kjær Schmidt tiltræder som hhv. studentermedhjælper og praktikant.

Læs mere
Katrine Teaser 15.01.24

Ny ejendomsadministrator trainee

Katrine Fricke Stigsen overgår fra studentermedhjælper til ejendomsadministrations trainee. 

Læs mere