Gå til advokatfirma Menu
Menu

Kraftigt fald i tomgangsprocenten

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration har vi netop afholdt en række status- og årsmøder med vores investeringskunder, hvor økonomien og driften på ejendommene er blevet gennemgået. I samme ombæring kommer vi med forskellige forbedrings- og optimeringsmuligheder på de enkelte ejendomme, alt sammen med henblik på at optimere lejertilfredsheden, den generelle drift og i sidste ende afkastet på investeringen.
 
Den løbende indsats kommer positivt til udtryk i form af et kraftigt fald i tomgangsprocenten fra 2019 til 2020. Derudover kan vi med stor glæde fortælle, at den positive udvikling fortsætter i 2021 med meget lave tomgangsprocenter og højere afkast.
 
Som ejendomsadministration forstår vi vigtigheden i proaktivt at forbedre og optimere driften på ejendommene og samtidig forebygge risikoen for tomgang for vores kunder. Dette gøres ved forskellige indsatser via vores individuelle rådgivning, og skræddersyede løsninger for de enkelte ejendomme, herunder særligt at sikre vores kunder har de rigtige leverandører til at løse opgaverne, til den rigtige pris.

Læs mere om vores administrationsløsninger: https://haugaardbraad.dk/ejendomsadministration/kompetencer/for-investorer

Kontakt

Kontakt os endelig for sparring og rådgivning om din ejendom. Vi tager altid gerne en 100% uforpligtende drøftelse om netop din portefølje.

MPH

Martin Hedegaard

Partner og direktør, HD Ejendomsadministration mh@haugaardbraad.dk (+45) 98 77 50 41 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Dan Teaser 05.03.24

Stort tillykke til Dan

Vores ejendomsadministrator Dan Nielsen har netop afsluttet ejendomsadministratoruddannelsen ved Ejendom Danmark med et flot resultat. 

Læs mere
Teaser (1) 07.02.24

Haugaard|Braad Ejendomsadministration udvider teamet

Emma Gadensgaard og Maria Kjær Schmidt tiltræder som hhv. studentermedhjælper og praktikant.

Læs mere
Katrine Teaser 15.01.24

Ny ejendomsadministrator trainee

Katrine Fricke Stigsen overgår fra studentermedhjælper til ejendomsadministrations trainee. 

Læs mere