Gå til advokatfirma Menu
Menu

Rådgivning der skaber værdi

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration leverer vi en skræddersyet og personlig administrationsløsning tilpasset den enkelte kundes behov - her er der ingen kasse- eller pakkeløsninger. Du vil som kunde få din egen personlige administrator, hvilket øger kendskabet til din ejendom, lejere og ejere, og det sikrer således en høj grad af kvalitet i opgaveløsningen. Vi arbejder på et grundlag af at tage ejerskab for den enkelte ejendoms løbende drift, og vi rådgiver som led i vores administrationen proaktivt vores kunder om mulige optimeringer og værdiskabelse. Vi lægger stor vægt på tilgængelighed, både via telefon og mail, men også ved personlige henvendelser på vores kontor.  Vi er en dynamisk og nytænkende ejendomsadministration med et ungt team af medarbejdere, som kontinuerligt videreuddanner sig og samtidig holder sig opdateret i ejendomsbranchen og dennes udvikling.  

Da der kan være mange både små og store spidsfindigheder i ejendomsadministration, har administrationsafdelingen et tæt samarbejde med Haugaard|Braad Advokatfirmas specialister i lejeretten, herunder både bolig- og erhvervslejeret samt foreningsret. Det betyder, at den juridiske assistance altid er lige i nærheden, såfremt en af vores kunder får brug for det ift. eksempelvis inkassosager, boligretssager eller andre juridiske problemstillinger.

Vi administrerer cirka 4.000 bolig og erhvervslejemål og cirka 400 ejerlejligheder, samt adskillige ejerlaug og grundejerforeninger. Vores ejendomme er primært beliggende i Aalborg, Hjørring og Nordjylland, men vi har også enkelte ejendomme i Århus og København.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit behov for ejendomsadministration.

Læs mere om vores kompetencer
Læs de seneste nyheder