Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Vigtigt nyt til entreprenøren i forbindelse med COVID-19

Nyt til entreprenøren i forbindelse med covid-19

Udgangspunktet i dansk ret er, at entreprenøren skal levere sine ydelser i overensstemmelse med aftalen med bygherren, herunder til den aftalte tid.

AB 92/ AB 18 (og de øvrige AB-dokumenter) giver dog entreprenøren ret til i visse tilfælde at kræve en tidsfristforlængelse, fx. ved force majeure, således at de normale misligholdelsesbeføjelser midlertidigt afbrydes.

Efter gårsdagens anbefalinger fra regeringen samt Sundhedsstyrelsen er der meget, der taler for at entreprenører kan påberåbe sig force majeure ved forsinkelse. Det vil dog altid være en konkret vurdering i den enkelte sag.

Haugaard|Braads entrepriseteam ved advokaterne Rasmus B. Bylov ( / 51 25 55 75) og Martin Tang ( / 40 80 16 70) står naturligvis parat til at yde rådgivning om COVID-19/Coronavirus og dens betydning for jeres konkrete byggesag(er).

Dansk Byggeri har udarbejdet en vejledning, som kort og præcist giver et overblik over gældende regler og deres betydning i forhold til COVID-19/Coronavirus. Den er værd at kaste et blik på. Læs denne her.

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere