Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Tina Bjerregaard indtræder i Fagudvalget for Klima

Det er med stolthed, vi kan fortælle, at Tina S. W. Bjerregaard indtræder i Fagudvalget for Klima under Danske Advokater.

Sammen med 9 andre advokater er Tina udvalgt til at facilitere og nyttiggøre sin viden inden for klimareguleringen. En opgave som er med til at sikre advokatbranchens faglige kompetencer og understøtte retssikkerheden.

I samarbejde med de øvrige repræsentanter i fagudvalget, vil Tina bidrage med juridisk ekspertise og erfaring i bestræbelserne efter at opretholde og udvikle Danske Advokaters betydningsfulde rolle i samfundet. Et ansvar som Tina tilgår med ydmyghed og ikke mindst med stor respekt og omtanke for det værdifulde arbejde, som tidligere medlemmer har bidraget med i årenes løb.

Læs mere om fagudvalget her: Fagudvalget for Klima.

TB

Tina Selma Wedel Bjerregaard

Advokat Offentlig ret Miljøret EU ret tb@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 63 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Solcelleanlæg Teaser (1) 31.05.23

Udkast til solcellebekendtgørelse er sendt i høring

Plan- og Landdistriktsstyrelsen har sendt Udkast til bekendtgørelse om planlægning for lokalplanpligtige solcelleanlæg i det åbne land samt miljøvurdering i høring.

Læs mere
Ændringer Af Planloven I Høring Teaser 30.05.23

Lovforslag om væsentlige ændringer af planloven i høring

Et udkast til lovforslag om ændringer af planloven er sendt til høring frem til den 23. juni 2023. Lovforslaget forventes at træde i kraft den 1. januar 2024.

Læs mere
Ansættelsesbevislov2023teaser 26.05.23

Bliv klar til den nye ansættelsesbevislov træder i kraft

Den nye ansættelsesbevislov, som træder i kraft den 1. juli, har stor betydning for alle arbejdsgivere. Bliv opdateret på, hvad du som arbejdsgiver bør være særligt opmærksom på.

Læs mere