Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Tina Bjerregaard indtræder i Fagudvalget for Klima

Det er med stolthed, vi kan fortælle, at Tina S. W. Bjerregaard indtræder i Fagudvalget for Klima under Danske Advokater.

Sammen med 9 andre advokater er Tina udvalgt til at facilitere og nyttiggøre sin viden inden for klimareguleringen. En opgave som er med til at sikre advokatbranchens faglige kompetencer og understøtte retssikkerheden.

I samarbejde med de øvrige repræsentanter i fagudvalget, vil Tina bidrage med juridisk ekspertise og erfaring i bestræbelserne efter at opretholde og udvikle Danske Advokaters betydningsfulde rolle i samfundet. Et ansvar som Tina tilgår med ydmyghed og ikke mindst med stor respekt og omtanke for det værdifulde arbejde, som tidligere medlemmer har bidraget med i årenes løb.

Læs mere om fagudvalget her: Fagudvalget for Klima.

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere