Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Succesvirksomhed 2023

En stærk iværksætterånd, drømme og tårnhøje ambitioner om at levere kvalitetssikker juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder var starten på Haugaard|Braad Advokatfirmas rejse, da Rasmus Haugaard stiftede virksomheden i 2006. I 2008 blev partnerkredsen udvidet med Anders Braad, og siden da har vi gjort os umage med at nå målet om at yde den bedste rådgivning til vores klienter.

Derfor er vi glade og beærede over at dele, at Haugaard|Braad er kåret som Succesvirksomhed 2023. Prisen uddeles af Spar Nord og BDO til de 1.000 virksomheder, som har leveret solide resultater og hastig vækst år efter år. Det er en stor ære at blive anerkendt for de resultater, vi har skabt, og det hårde arbejde, som hele teamet og partnerkredsen har lagt for dagen.

Siden begyndelsen er partnerkredsen udvidet med fem partnere, herunder Nikolaj Jalili-Trudslev, Flemming Elbæk, Rasmus B. Bylov, Tommy Olesen og Søren Bjerre Bach, og i 2017 tiltrådte Martin Preisler Hedegaard som partner og direktør for vores ejendomsadministration, og senest tiltrådte Tabita Højer som partner i 2022. Hver og én har de bragt værdifulde kompetencer til teamet.

En kæmpestor tak til vores stærke hold af dedikerede og dygtige kollegaer. Den stabile og hastige vækst var aldrig lykkedes uden jer. Også en stor tak til Spar Nord og BDO for prisen.

Vi fortsætter ufortrødent rejsen. 

Seneste nyheder

AI Forordning Teaser 08.07.24

AI-forordning vedtaget i EU

Europa-Parlamentet og Rådet for Den Europæiske Union vedtog den 21. maj 2024 den længe ventede AI-forordning.

Læs mere
DBU Vs. Power Teaser 17.06.24

Østre Landsret: Power krænkede ikke DBU’s rettigheder

Østre Landsret fastslår, at den danske elektronikkæde Power ikke har krænket DBU's rettigheder til landholdets navn og kendetegn ved EM-slutrunden i 2021.

Læs mere
Konkurskarantæne Teaser 13.06.24

Nye regler om konkurskarantæne vedtaget

Den 23. maj 2024 vedtog Folketinget et lovforslag om ændring af reglerne om konkurskarantæne.

Læs mere