Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Succesvirksomhed 2023

En stærk iværksætterånd, drømme og tårnhøje ambitioner om at levere kvalitetssikker juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder var starten på Haugaard|Braad Advokatfirmas rejse, da Rasmus Haugaard stiftede virksomheden i 2006. I 2008 blev partnerkredsen udvidet med Anders Braad, og siden da har vi gjort os umage med at nå målet om at yde den bedste rådgivning til vores klienter.

Derfor er vi glade og beærede over at dele, at Haugaard|Braad er kåret som Succesvirksomhed 2023. Prisen uddeles af Spar Nord og BDO til de 1.000 virksomheder, som har leveret solide resultater og hastig vækst år efter år. Det er en stor ære at blive anerkendt for de resultater, vi har skabt, og det hårde arbejde, som hele teamet og partnerkredsen har lagt for dagen.

Siden begyndelsen er partnerkredsen udvidet med fem partnere, herunder Nikolaj Jalili-Trudslev, Flemming Elbæk, Rasmus B. Bylov, Tommy Olesen og Søren Bjerre Bach, og i 2017 tiltrådte Martin Preisler Hedegaard som partner og direktør for vores ejendomsadministration, og senest tiltrådte Tabita Højer som partner i 2022. Hver og én har de bragt værdifulde kompetencer til teamet.

En kæmpestor tak til vores stærke hold af dedikerede og dygtige kollegaer. Den stabile og hastige vækst var aldrig lykkedes uden jer. Også en stor tak til Spar Nord og BDO for prisen.

Vi fortsætter ufortrødent rejsen. 

Seneste nyheder

Tidsregistrering Detalje 2 29.11.23

Lovforslag om ændringer af arbejdstidsloven fremsat for Folketinget

Den 8. november 2023 blev lovforslaget vedrørende ændring af arbejdstidsloven fremsat for Folketinget.

Læs mere
Kapitalselskab Teaser 01.11.23

Sådan stifter du et kapitalselskab

I denne artikel giver Haugaard|Braad konkrete bud på, hvilke overvejelser du bør gøre for at komme sikkert og trygt fra start med dit nye kapitalselskab.

Læs mere
Registrering Af Arbejdstid Detalje2 03.10.23

Udkast til lovforslag om ændringer af arbejdstidsloven sendt i høring

Udkastet der er sendt i høring indeholder blandt andet en forpligtelse for arbejdsgivere til at oprette et system for registrering af medarbejderes daglige arbejdstid.

Læs mere