Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Stor ejendomstransaktion åbner op for spændende udvikling

PR/Foto Port of Aalborg

I denne uge kunne Port of Aalborg offentliggøre gennemførelsen af en større ejendomstransaktion på Østhavnen i Aalborg. Grundet stor aktivitet i området, har Port of Aalborg opkøbt et areal på 500.000 m2 af Aalborg Portland.

Området på Østhavnen i Aalborg er i rivende udvikling, og handlen vil have stor betydning for den fremtidige vækst i Aalborg og region Nordjylland. Ifølge den administrerende direktør hos Port of Aalborg, Kristian Thulesen Dahl, skal købet af arealet sikre, at havnen kan imødekomme eksisterende og nye kunders behov og samtidig sikre, at Port of Aalborg har mulighed for at tilbyde de nødvendige arealer til fremtidige udviklingsprojekter, herunder blandt andet indenfor grøn omstilling.

Advokat Katrine Dons Kvottrup har bistået Port of Aalborg med juridisk rådgivning i forbindelse med handlen. Vi takker for et godt og produktivt samarbejde, og er glade for, at vi i fællesskab kan følge transaktionen vellykket til dørs. 

Vi glæder os til at følge med i den fremtidige anvendelse af området og se, hvilken positiv indvirkning det kommer til at have for Østhavnen i Aalborg såvel som på det nordjyske erhvervsliv.

KDK

Katrine Dons Kvottrup

Advokat (L) Offentlig ret Fast ejendom Erhvervsret kl@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 53 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Tidsregistrering Detalje 2 29.11.23

Lovforslag om ændringer af arbejdstidsloven fremsat for Folketinget

Den 8. november 2023 blev lovforslaget vedrørende ændring af arbejdstidsloven fremsat for Folketinget.

Læs mere
Kapitalselskab Teaser 01.11.23

Sådan stifter du et kapitalselskab

I denne artikel giver Haugaard|Braad konkrete bud på, hvilke overvejelser du bør gøre for at komme sikkert og trygt fra start med dit nye kapitalselskab.

Læs mere
Registrering Af Arbejdstid Detalje2 03.10.23

Udkast til lovforslag om ændringer af arbejdstidsloven sendt i høring

Udkastet der er sendt i høring indeholder blandt andet en forpligtelse for arbejdsgivere til at oprette et system for registrering af medarbejderes daglige arbejdstid.

Læs mere