Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Staten køber større byggegrund på centralt beliggende område i Aalborg

Efter en længere salgsproces er der indgået aftale om salg af ejendommene beliggende på et større areal på Østerport og den østligste del af Østerbro i Aalborg. Advokat Katrine Dons Kvottrup fra Haugaard|Braad har bistået begge sælgere, FOA Nordjylland og ejer af Østerbro 103 ApS, Kim Kragh Hansen, i salget.

Staten overtager ejendommene den 1. april 2025, og der lagt op til at opføre et statsligt byggeprojekt på 15-20.000 etagemeter, som skal samle op til flere hundrede statslige arbejdspladser på området.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med sælgerne, Kristian Gaardsøe, formand for FOA Nordjylland, og Kim Kragh Hansen, ejer af Østerbro 103 ApS. Salgsprocessen har båret præg af et stærkt og tillidsfuldt samarbejde fra start til slut, som har resulteret i en rigtig god handel for alle parter.

Partner i Nordicals Erhvervsmæglere i Aalborg, Steen Royberg, har formidlet den store ejendomshandel omkring Østerbro og Østerport, og har været frontløber på projektet og det stærke samarbejde.

Vi er stolte over den meget positive afslutning på den lange salgsproces, og takker for tilliden og det gode samarbejde.

KDK

Katrine Dons Kvottrup

Partner og advokat (L) Offentlig ret Fast ejendom Erhvervsret kl@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 53 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

AI Forordning Teaser 08.07.24

AI-forordning vedtaget i EU

Europa-Parlamentet og Rådet for Den Europæiske Union vedtog den 21. maj 2024 den længe ventede AI-forordning.

Læs mere
DBU Vs. Power Teaser 17.06.24

Østre Landsret: Power krænkede ikke DBU’s rettigheder

Østre Landsret fastslår, at den danske elektronikkæde Power ikke har krænket DBU's rettigheder til landholdets navn og kendetegn ved EM-slutrunden i 2021.

Læs mere
Konkurskarantæne Teaser 13.06.24

Nye regler om konkurskarantæne vedtaget

Den 23. maj 2024 vedtog Folketinget et lovforslag om ændring af reglerne om konkurskarantæne.

Læs mere