Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Staten køber større byggegrund på centralt beliggende område i Aalborg

Efter en længere salgsproces er der indgået aftale om salg af ejendommene beliggende på et større areal på Østerport og den østligste del af Østerbro i Aalborg. Advokat Katrine Dons Kvottrup fra Haugaard|Braad har bistået begge sælgere, FOA Nordjylland og ejer af Østerbro 103 ApS, Kim Kragh Hansen, i salget.

Staten overtager ejendommene den 1. april 2025, og der lagt op til at opføre et statsligt byggeprojekt på 15-20.000 etagemeter, som skal samle op til flere hundrede statslige arbejdspladser på området.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med sælgerne, Kristian Gaardsøe, formand for FOA Nordjylland, og Kim Kragh Hansen, ejer af Østerbro 103 ApS. Salgsprocessen har båret præg af et stærkt og tillidsfuldt samarbejde fra start til slut, som har resulteret i en rigtig god handel for alle parter.

Partner i Nordicals Erhvervsmæglere i Aalborg, Steen Royberg, har formidlet den store ejendomshandel omkring Østerbro og Østerport, og har været frontløber på projektet og det stærke samarbejde.

Vi er stolte over den meget positive afslutning på den lange salgsproces, og takker for tilliden og det gode samarbejde.

KDK

Katrine Dons Kvottrup

Advokat (L) Offentlig ret Fast ejendom Erhvervsret kl@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 53 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Nye Boligskatteregler Teaser 27.09.23

Nye boligskatteregler for boligejere

Den 1. januar 2024 træder de nye boligskatteregler i kraft, og der indføres et nyt vurderingssystem.

Læs mere
Succesvirksomhed 2023 Teaser 25.09.23

Succesvirksomhed 2023

Haugaard|Braad Advokatfirma er kåret som Succesvirksomhed 2023.

Læs mere
Greenwashing Teaser 31.08.23

Forbrugerombudsmanden politianmelder virksomheder for greenwashing

Forbrugerombusmanden har øget antal af tilsyn for at bekæmpe vildledende grøn markedsføring, og flere virksomheder rammes.

Læs mere