Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Staten køber større byggegrund på centralt beliggende område i Aalborg

Efter en længere salgsproces er der indgået aftale om salg af ejendommene beliggende på et større areal på Østerport og den østligste del af Østerbro i Aalborg. Advokat Katrine Dons Kvottrup fra Haugaard|Braad har bistået begge sælgere, FOA Nordjylland og ejer af Østerbro 103 ApS, Kim Kragh Hansen, i salget.

Staten overtager ejendommene den 1. april 2025, og der lagt op til at opføre et statsligt byggeprojekt på 15-20.000 etagemeter, som skal samle op til flere hundrede statslige arbejdspladser på området.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med sælgerne, Kristian Gaardsøe, formand for FOA Nordjylland, og Kim Kragh Hansen, ejer af Østerbro 103 ApS. Salgsprocessen har båret præg af et stærkt og tillidsfuldt samarbejde fra start til slut, som har resulteret i en rigtig god handel for alle parter.

Partner i Nordicals Erhvervsmæglere i Aalborg, Steen Royberg, har formidlet den store ejendomshandel omkring Østerbro og Østerport, og har været frontløber på projektet og det stærke samarbejde.

Vi er stolte over den meget positive afslutning på den lange salgsproces, og takker for tilliden og det gode samarbejde.

KDK

Katrine Dons Kvottrup

Advokat (L) Offentlig ret Fast ejendom Erhvervsret kl@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 53 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Tidsregistrering Detalje 2 29.11.23

Lovforslag om ændringer af arbejdstidsloven fremsat for Folketinget

Den 8. november 2023 blev lovforslaget vedrørende ændring af arbejdstidsloven fremsat for Folketinget.

Læs mere
Kapitalselskab Teaser 01.11.23

Sådan stifter du et kapitalselskab

I denne artikel giver Haugaard|Braad konkrete bud på, hvilke overvejelser du bør gøre for at komme sikkert og trygt fra start med dit nye kapitalselskab.

Læs mere
Registrering Af Arbejdstid Detalje2 03.10.23

Udkast til lovforslag om ændringer af arbejdstidsloven sendt i høring

Udkastet der er sendt i høring indeholder blandt andet en forpligtelse for arbejdsgivere til at oprette et system for registrering af medarbejderes daglige arbejdstid.

Læs mere