Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Staten køber større byggegrund på centralt beliggende område i Aalborg

Efter en længere salgsproces er der indgået aftale om salg af ejendommene beliggende på et større areal på Østerport og den østligste del af Østerbro i Aalborg. Advokat Katrine Dons Kvottrup fra Haugaard|Braad har bistået begge sælgere, FOA Nordjylland og ejer af Østerbro 103 ApS, Kim Kragh Hansen, i salget.

Staten overtager ejendommene den 1. april 2025, og der lagt op til at opføre et statsligt byggeprojekt på 15-20.000 etagemeter, som skal samle op til flere hundrede statslige arbejdspladser på området.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med sælgerne, Kristian Gaardsøe, formand for FOA Nordjylland, og Kim Kragh Hansen, ejer af Østerbro 103 ApS. Salgsprocessen har båret præg af et stærkt og tillidsfuldt samarbejde fra start til slut, som har resulteret i en rigtig god handel for alle parter.

Partner i Nordicals Erhvervsmæglere i Aalborg, Steen Royberg, har formidlet den store ejendomshandel omkring Østerbro og Østerport, og har været frontløber på projektet og det stærke samarbejde.

Vi er stolte over den meget positive afslutning på den lange salgsproces, og takker for tilliden og det gode samarbejde.

KDK

Katrine Dons Kvottrup

Partner og advokat (L) Offentlig ret Fast ejendom Erhvervsret kl@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 53 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Teaser DR Nyhed 30.04.24

Fokus på lovlighed af Miljøministeriets praksis om udledning af miljøfarlige stoffer

DR1 sætter i ny udsendelse fokus på spørgsmålet om, hvorvidt Miljøministeriets praksis i forhold til udledning af miljøfarlige stoffer er lovlig.

Læs mere
Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere