Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

En screening af din ejendomsvurdering kan være særdeles godt givet ud

Screening af din ejendomsvurdering

Nu har du som ejer af erhvervsejendomme mulighed for at få screenet dine ejendomme for eventuelle fejlvurderinger, som er foretaget i perioden 2013-2020.

Hvis du kontinuerligt har betalt ejendomsskat og eventuelt dækningsafgift af en for høj grundværdi eller ejendomsværdi gennem en længere årrække, kan der være anseelige beløb at hente. Hos Haugaard|Braad har vi gennemført en række sager, hvor vi på vegne af ejer er lykkedes med at indhente flere 100 tusinde kroner ved at påklage til Vurderingsstyrelsen.

Hvis du ejer erhvervsejendomme, vil du automatisk modtage information fra Vurderingsstyrelsen i din e-boks om adgangen til påklage af historiske vurderinger. Efter modtagelse løber der en frist på 90 dage til at klage.

Senere på året vil der ligeledes blive sendt breve til ejere af ejendomme med blandet bolig og erhverv, ejerboliger og landbrugs- og skovejendomme. Det er målet at alle ejendomsejere, modtager et brev i løbet af 2021, som giver dem mulighed for at klage. Det er derfor ikke alle, der får brev på samme tid.

Priser

Vi tilbyder følgende priser for vurdering og screening af henholdsvis grunde og erhvervsejendomme. Priserne er forudsat, at vi forestår påklage af relevante forhold.

Grundvurdering: 1.000kr (ekskl. moms)

Erhvervsejendomme: 2.000kr (ekskl. moms)

Kontakt

Hvis du ønsker hjælp til screening af dine ejendomme og eventuel påklage, er du mere end velkommen til at kontakte Haugaard|Braad for juridisk bistand.

Advokat Katrine Dons Kvottrup

Katrine Dons Kvottrup
Advokat
Mail: kl@haugaardbraad.dk
Telefon: +45 40 80 16 53

 

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere