Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Pressemeddelelse: Nordjysk advokatfirma i vækst udvider partnerkreds

Pressemeddelelse
Aalborg, torsdag den 14. oktober 2021

Advokat Søren Bjerre Bach og advokat Tommy Olesen tiltræder primo oktober 2021 som partner hos Haugaard|Braad Advokatfirma. Udvidelsen af partnerkredsen sker som et led i at understøtte og udvide virksomhedens specialistområder, samt skabe grobund for yderligere vækst i fremtiden.

Som følge af en stor sags- og klient tilstrømning har Haugaard|Braad Advokatfirma oplevet en hastig fremgang og vækst de seneste par år, hvorfor en udvidelse af partnerkredsen var det næste naturlige skridt i virksomhedens udvikling. Partnerkredsen har indgået samarbejde med advokat Tommy Olesen og advokat Søren Bjerre Bach, som fremadrettet skal bidrage til at styrke og løfte virksomhedens juridiske løsninger til erhvervsvirksomheder, myndigheder og offentlige virksomheder.

Tommy Olesen og Søren Bjerre Bach er begge to ledende erhvervsprofiler i det nordjyske, og deres indtræden i partnerkredsen kommer fremadrettet til at styrke fundamentet i virksomheden med stærke kompetencer erhvervet fra advokatbranchen og den finansielle sektor”, siger Rasmus Haugaard, partner og stifter af Haugaard|Braad Advokatfirma.

Med en baggrund som advokat i Aalborg, har Tommy Olesen i mere end 20 år specialiseret sig indenfor energi, erhvervsret og sportsrelaterede forhold, og arbejdet med en række store erhvervsvirksomheder, samt for en række store organisationer og virksomheder indenfor sport og idræt. Tommy ser frem til samarbejdet, og udtaler:

Jeg glæder mig over at indgå i et strategisk styrket samarbejde med et så stærkt team af specialistadvokater, hvor jeg med mine kompetencer vil bidrage til, at vi i fællesskab kan styre virksomheden i en fortsat positiv retning.”

Søren Bjerre Bach kommer fra en stilling som afdelingsdirektør i Spar Nord Bank med ansvar for håndtering af bankens nødlidende engagementer. Med Sørens enestående og høje kompetenceniveau indenfor insolvens kommer han til at spille en væsentlig rolle for udvikling af virksomhedens insolvens afdeling. Om det nye samarbejde, siger Søren Bjerre Bach:

De seneste år har Haugaard|Braad Advokatfirma været på en imponerende vækstrejse, hvor de i min optik for alvor har fået fat i markedet. Jeg ser frem til at kunne sætte mine kompetencer og erfaringer fra både advokatbranchen og den finansielle sektor i spil, og bidrage til at vi fortsætter vækstrejsen.”

Glæden over tilføjelsen til partnerkredsen er gensidig hos Rasmus Haugaard, som siger:

Med Tommy og Sørens indtræden i partnerkredsen får vi tilført kompetencer som muliggør udvikling på forskellige parametre. Vi får muligheden for at udvikle områder som energi endnu mere med de specialekompetencer vi har indenfor plan- og miljøret, og vi vil ligeledes kunne styrke vores afdeling indenfor insolvens. At få Tommy og Søren med i partnerkredsen er en unik mulighed for at udbygge vores vidensgrundlag og styrke vores specialistområder, og samtidig styrke vores markedsposition i fremtiden. På den måde sikrer vi, at vi fortsat kan levere de bedste juridiske løsninger, som beror på et endnu mere omfattende vidensgrundlag.”

Partnerkredsen i Haugaard|Braad Advokatfirma består således af syv partnere, heraf Rasmus Haugaard, Anders Braad, Flemming Elbæk, Nikolaj Jalili-Trudslev, Rasmus B. Bylov, og endeligt Tommy Olesen og Søren Bjerre Bach. Dertil kommer Martin Preisler Hedegaard, der er partner i den af advokatfirmaet drevne ejendomsadministration.

Med afsæt i et stærkt strategisk samarbejde, og et team af specialiserede advokater med et omfattende videns- og erfaringsgrundlag, går Haugaard|Braad Advokatfirma en spændende fremtid i møde med rig mulighed for at indfri et hidtil uudnyttet vækstpotentiale.

For yderligere information kontakt venligst:

RH

Rasmus Haugaard

Partner og advokat (H), ph.d. Fast ejendom Generel erhvervsret Offentlig ret rh@haugaardbraad.dk (+45) 30 78 51 32 linkedin Læs mere
SSB

Søren Bjerre Bach

Partner og advokat (H) Insolvens Landbrug Fast ejendom sbb@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 50 linkedin Læs mere
TO

Tommy Olesen

Partner og advokat (H) Generel erhvervsret Sportsret Selskabsret Energi to@haugaardbraad.dk (+45) 22 34 34 11 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Teaser Syn Skøn VBA 18.01.23

Gratis kursus i syn og skøn i sager om byggeri og anlæg

Tirsdag den 14. marts kl. 16.00-19.00 inviterer Aalborg Advokatforening og Haugaard|Braad til kursus.

Læs mere
Teaser Nybyggeri 12.12.22

Nye klimakrav til alt nybyggeri fra den 1. januar 2023

Nye klimakrav i bygningsreglementet (BR 18) indebærer krav om maksimal klimapåvirkning fra nybyggeri.

Læs mere
Teaser Bknord 01.12.22

Nordjysk transaktion bistået af specialistadvokat Nikolaj Jalili-Trudslev

Arkitekt- og ingeniørfirmaet BK Nord A/S opruster virksomheden.

Læs mere