Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Pressemeddelelse: Haugaard|Braad optages i ledende international guide indenfor advokatbranchen

Haugaard|Braad optages i international guide

Pressemeddelelse
Aalborg, tirsdag den 19. april 2022

Efter flere års positiv og hastig vækst optages det nordjyske advokatfirma Haugaard|Braad for andet år i træk i Legal 500, som er den ledende internationale guide indenfor advokatbranchen.

Det internationale ratingbureau, Legal 500, har offentliggjort deres guide, hvor advokatvirksomheder fra hele verden er rangeret. Det nordjyske advokatfirma Haugaard|Braad er for andet år i træk optaget, og vurderes som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor områderne miljøret og insolvensret. Partner og specialistadvokat i insolvensret, Anders Braad, udtaler:

”Som nordjysk advokatfirma er vi meget beærede over at være blandt Legal 500s topratede advokatvirksomheder i hele verden, og vi er ydmyge over den anerkendelse, der følger med. Vi er glade for at kunne sætte Nordjylland på landkortet, så vi kan være med til at vise at Nordjylland har nogle unikke kompetencer, der sagtens kan konkurrere på det internationale marked for juridisk rådgivning.”

Det internationale juridiske ratingbureau, Legal 500, har gennem de sidste 20 år rangeret advokatfirmaer i over 100 lande. Guiden er baseret på advokatvirksomhedernes præstationer på forskellige parametre, heriblandt en lang række udtalelser fra klienter og samarbejdspartnere, samt en vurdering af et stort antal af komplekse sager for større erhvervsvirksomheder. Denne proces gentages hvert år for at sikre at alle advokatvirksomheder, der optages, fortsat opfylder optagelseskravene. Flemming Elbæk, partner og specialistadvokat i miljøret, udtaler:

Som virksomhed er et af de vigtigste succeskriterier for vores arbejde, at vi står tilbage med tilfredse klienter, og loyale og tillidsfulde samarbejder. Først når vi har opnået dette, er vi kommet i mål. Derfor er optagelsen i Legal 500 en enorm anerkendelse af vores arbejde med komplekse juridiske problemstillinger, og de flotte udtalelser fra vores klienter og samarbejdspartnere vidner om, at vi er lykkedes med vores rådgivning og samarbejdet.”

Haugaard|Braad anbefales inden for områderne miljøret og insolvensret, hvor partner og specialistadvokat i miljøret, Flemming Elbæk og partner og specialistadvokat i insolvensret, Anders Braad, repræsenterer hver deres område.

På trods af at advokatvirksomheden er særligt anerkendt inden for disse områder, ligger der en fælles og målrettet indsats forud for at opnå optagelse i Legal 500, mener Anders Braad:

”Uden et stærkt team af kompetente og dedikerede medarbejdere havde vi ikke oplevet den hastige udvikling og vækst hos Haugaard|Braad, som vi har. Den store tilstrømning af komplekse og tunge sager fra erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder landet over er resultatet af en fælles indsats som team, som nu har resulteret i at vi optages i Legal 500 for andet år i træk.”

Kravene til de advokatvirksomheder der optages i Legal 500, er ekstraordinært høje. For Haugaard|Braad betyder det, at der er lagt en klar strategi for fremtiden, hvor fokus blandt andet vil være på at styrke kerneydelserne og de tætte samarbejder, og samtidig positionere sig yderligere gennem nye og forstærkede samarbejder i det nordjyske og resten af Danmark.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

FE

Flemming Elbæk

Partner og advokat (L), HD(Ø) Offentlig ret Miljøret fe@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 58 linkedin Læs mere
AB

Anders Braad

Partner og advokat (L), mediator Insolvens Landbrug Fast ejendom Erhvervsret ab@haugaardbraad.dk (+45) 30 68 53 40 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere