Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Pressemeddelelse: Haugaard|Braad optages i ledende international guide indenfor advokatbranchen

Haugaard|Braad optages i international guide

Pressemeddelelse
Aalborg, tirsdag den 19. april 2022

Efter flere års positiv og hastig vækst optages det nordjyske advokatfirma Haugaard|Braad for andet år i træk i Legal 500, som er den ledende internationale guide indenfor advokatbranchen.

Det internationale ratingbureau, Legal 500, har offentliggjort deres guide, hvor advokatvirksomheder fra hele verden er rangeret. Det nordjyske advokatfirma Haugaard|Braad er for andet år i træk optaget, og vurderes som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor områderne miljøret og insolvensret. Partner og specialistadvokat i insolvensret, Anders Braad, udtaler:

”Som nordjysk advokatfirma er vi meget beærede over at være blandt Legal 500s topratede advokatvirksomheder i hele verden, og vi er ydmyge over den anerkendelse, der følger med. Vi er glade for at kunne sætte Nordjylland på landkortet, så vi kan være med til at vise at Nordjylland har nogle unikke kompetencer, der sagtens kan konkurrere på det internationale marked for juridisk rådgivning.”

Det internationale juridiske ratingbureau, Legal 500, har gennem de sidste 20 år rangeret advokatfirmaer i over 100 lande. Guiden er baseret på advokatvirksomhedernes præstationer på forskellige parametre, heriblandt en lang række udtalelser fra klienter og samarbejdspartnere, samt en vurdering af et stort antal af komplekse sager for større erhvervsvirksomheder. Denne proces gentages hvert år for at sikre at alle advokatvirksomheder, der optages, fortsat opfylder optagelseskravene. Flemming Elbæk, partner og specialistadvokat i miljøret, udtaler:

Som virksomhed er et af de vigtigste succeskriterier for vores arbejde, at vi står tilbage med tilfredse klienter, og loyale og tillidsfulde samarbejder. Først når vi har opnået dette, er vi kommet i mål. Derfor er optagelsen i Legal 500 en enorm anerkendelse af vores arbejde med komplekse juridiske problemstillinger, og de flotte udtalelser fra vores klienter og samarbejdspartnere vidner om, at vi er lykkedes med vores rådgivning og samarbejdet.”

Haugaard|Braad anbefales inden for områderne miljøret og insolvensret, hvor partner og specialistadvokat i miljøret, Flemming Elbæk og partner og specialistadvokat i insolvensret, Anders Braad, repræsenterer hver deres område.

På trods af at advokatvirksomheden er særligt anerkendt inden for disse områder, ligger der en fælles og målrettet indsats forud for at opnå optagelse i Legal 500, mener Anders Braad:

”Uden et stærkt team af kompetente og dedikerede medarbejdere havde vi ikke oplevet den hastige udvikling og vækst hos Haugaard|Braad, som vi har. Den store tilstrømning af komplekse og tunge sager fra erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder landet over er resultatet af en fælles indsats som team, som nu har resulteret i at vi optages i Legal 500 for andet år i træk.”

Kravene til de advokatvirksomheder der optages i Legal 500, er ekstraordinært høje. For Haugaard|Braad betyder det, at der er lagt en klar strategi for fremtiden, hvor fokus blandt andet vil være på at styrke kerneydelserne og de tætte samarbejder, og samtidig positionere sig yderligere gennem nye og forstærkede samarbejder i det nordjyske og resten af Danmark.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

FE

Flemming Elbæk

Partner og advokat (L), HD(Ø) Offentlig ret fe@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 58 linkedin Læs mere
AB

Anders Braad

Partner og advokat (L), mediator Insolvens Landbrug Fast ejendom Generel erhvervsret ab@haugaardbraad.dk (+45) 30 68 53 40 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Solcelleanlæg Teaser (1) 31.05.23

Udkast til solcellebekendtgørelse er sendt i høring

Plan- og Landdistriktsstyrelsen har sendt Udkast til bekendtgørelse om planlægning for lokalplanpligtige solcelleanlæg i det åbne land samt miljøvurdering i høring.

Læs mere
Ændringer Af Planloven I Høring Teaser 30.05.23

Lovforslag om væsentlige ændringer af planloven i høring

Et udkast til lovforslag om ændringer af planloven er sendt til høring frem til den 23. juni 2023. Lovforslaget forventes at træde i kraft den 1. januar 2024.

Læs mere
Ansættelsesbevislov2023teaser 26.05.23

Bliv klar til den nye ansættelsesbevislov træder i kraft

Den nye ansættelsesbevislov, som træder i kraft den 1. juli, har stor betydning for alle arbejdsgivere. Bliv opdateret på, hvad du som arbejdsgiver bør være særligt opmærksom på.

Læs mere