Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Tværkommunale samarbejder kan bidrage til løsninger på klimaforandringerne

Tværkommunalt samarbejde om genanvendelse af ressourcer

Det er vigtigere end nogensinde før at indgå i dialog og samarbejde omkring mulige løsninger på de udfordringer, som klimaforandringerne forårsager. Det kræver dog en mere hensigtsmæssig og effektiv håndtering end hidtil set, og der er behov for innovative løsninger, hvor nye og forstærkede samarbejder etableres.

Partner og specialistadvokat, Flemming Elbæk, er i samarbejde med Pernille Møller, teamleder for Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling, udkommet med en artikel i august måneds udgave af Teknik & Miljø. Artiklen belyser, hvordan et stærkt samarbejde på tværs af kommunegrænser kan bidrage med innovative løsninger på klimaforandringerne.

Tværkommunale samarbejder i det nordjyske med fokus på genanvendelse af affald

I 2019 gik de nordjyske kommuner sammen om indsatsen Det Cirkulære Nordjylland. Fokus for indsatsen er genanvendelse af ressourcer, som ellers ville blive til affald. Ydermere skal indsatsen sikre etablering af stærke samarbejder og netværk, som skal skabe grobund for, at nye og innovative løsninger kan spire. Endvidere skal Det Cirkulære Nordjylland sikre en bred interesseinddragelse på tværs af kommunegrænserne, samt private- og offentlige sektorer.  

Læs den fulde artikel her.

Teknik & miljø

FE

Flemming Elbæk

Partner og advokat (L), HD(Ø) Offentlig ret Miljøret fe@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 58 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere