Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Tværkommunale samarbejder kan bidrage til løsninger på klimaforandringerne

Det er vigtigere end nogensinde før at indgå i dialog og samarbejde omkring mulige løsninger på de udfordringer, som klimaforandringerne forårsager. Det kræver dog en mere hensigtsmæssig og effektiv håndtering end hidtil set, og der er behov for innovative løsninger, hvor nye og forstærkede samarbejder etableres.

Partner og specialistadvokat, Flemming Elbæk, er i samarbejde med Pernille Møller, teamleder for Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling, udkommet med en artikel i august måneds udgave af Teknik & Miljø. Artiklen belyser, hvordan et stærkt samarbejde på tværs af kommunegrænser kan bidrage med innovative løsninger på klimaforandringerne.

Tværkommunale samarbejder i det nordjyske med fokus på genanvendelse af affald

I 2019 gik de nordjyske kommuner sammen om indsatsen Det Cirkulære Nordjylland. Fokus for indsatsen er genanvendelse af ressourcer, som ellers ville blive til affald. Ydermere skal indsatsen sikre etablering af stærke samarbejder og netværk, som skal skabe grobund for, at nye og innovative løsninger kan spire. Endvidere skal Det Cirkulære Nordjylland sikre en bred interesseinddragelse på tværs af kommunegrænserne, samt private- og offentlige sektorer.  

Læs den fulde artikel her.

Flemming Elbæk_sRGB IEC

Flemming Elbæk

Partner og advokat (L), HD(Ø) Offentlig ret fe@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 58 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Transaktion Teaser 17.05.22

Haugaard|Braad bistår købere af en af Danmarks største salatproducenter i større transaktion

Haugaard|Braad har bistået den nye ejerkreds bestående af DanGrow, DanRoots og Axel Månsson A/S med opkøbet af en af Danmarks største salatproducenter.

Læs mere
Flemming Og Anders Teaser 19.04.22

Pressemeddelelse: Haugaard|Braad optages i ledende international guide indenfor advokatbranchen

Efter flere års positiv og hastig vækst optages det nordjyske advokatfirma Haugaard|Braad for andet år i træk i Legal 500.

Læs mere
Havn Teaser 04.03.22

Krav til kommuner om undersøgelse af luftforurening i forbindelse med planlægning af boliger på havne

Læs artikel om kravene til kommuner i forbindelse med planlægning af boliger på havne i denne måneds udgave af Teknik & Miljø.

Læs mere