Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Tværkommunale samarbejder kan bidrage til løsninger på klimaforandringerne

Det er vigtigere end nogensinde før at indgå i dialog og samarbejde omkring mulige løsninger på de udfordringer, som klimaforandringerne forårsager. Det kræver dog en mere hensigtsmæssig og effektiv håndtering end hidtil set, og der er behov for innovative løsninger, hvor nye og forstærkede samarbejder etableres.

Partner og specialistadvokat, Flemming Elbæk, er i samarbejde med Pernille Møller, teamleder for Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling, udkommet med en artikel i august måneds udgave af Teknik & Miljø. Artiklen belyser, hvordan et stærkt samarbejde på tværs af kommunegrænser kan bidrage med innovative løsninger på klimaforandringerne.

Tværkommunale samarbejder i det nordjyske med fokus på genanvendelse af affald

I 2019 gik de nordjyske kommuner sammen om indsatsen Det Cirkulære Nordjylland. Fokus for indsatsen er genanvendelse af ressourcer, som ellers ville blive til affald. Ydermere skal indsatsen sikre etablering af stærke samarbejder og netværk, som skal skabe grobund for, at nye og innovative løsninger kan spire. Endvidere skal Det Cirkulære Nordjylland sikre en bred interesseinddragelse på tværs af kommunegrænserne, samt private- og offentlige sektorer.  

Læs den fulde artikel her.

Flemming Elbæk_sRGB IEC

Flemming Elbæk

Partner og advokat (L), HD(Ø) Offentlig ret fe@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 58 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Omsættelighedsindskrænkninger Teaser 21.10.21

Investorer bør overveje konsekvenser af bestemmelser om omsættelighedsindskrænkninger før de investerer i et selskab

Partner og advokat, Tommy Olesen, har repræsenteret en række kapitalejere i en sag vedrørende bestemmelser om omsættelighedsindskrænkninger.

Læs mere
Tommy Og Søren Teaser 14.10.21

Pressemeddelelse: Nordjysk advokatfirma i vækst udvider partnerkreds

Advokat Søren Bjerre Bach og advokat Tommy Olesen tiltræder primo oktober 2021 som partner hos Haugaard|Braad Advokatfirma.

Læs mere
Ejeraftale Teaser 01.10.21

Forebyg fremtidige konflikter blandt kapitalejere med en ejeraftale

Så snart der er mere end én kapitalejer i et selskab, er det en god idé at udarbejde en såkaldt ejeraftale, som fastsætter rammerne for kapitalejernes samarbejde i selskabet.

Læs mere