Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Ny national IP handlingsplan fra Erhvervsministeriet skal styrke virksomheders konkurrenceevne

Den internationale konkurrence er i kraftig vækst, og det sætter store krav til danske virksomheder.

Erhvervsministeren har lanceret en national handlingsplan for immaterielle rettigheder, som skal hjælpe danske virksomheder med at stå stærkere i den internationale konkurrence. Handlingsplanen skal ydermere give incitament til flere investeringer i forskning og udvikling i fremtiden.

IP Handlingsplanen kommer på baggrund af at mange danske virksomheder ikke beskytter rettighederne til deres idéer godt nok sammenlignet med andre EU-lande, og handlingsplanen kan således være et altafgørende initiativ for at beskytte danske virksomheders rettigheder og sikre fremtidig vækst.

Handlingsplanen består af fire indsatsområder med 16 forskellige initiativer, som skal hjælpe særligt små- og mellemstore virksomheder med bl.a. at beskytte rettighederne til deres produkter og idéer med patenter, varemærke- og designrettigheder. Derudover er fokus at styrke rammerne for at skabe værdi, vækst og arbejdspladser.

Læs mere om den nye handlingsplan her.

Seneste nyheder

Transaktion Teaser 17.05.22

Haugaard|Braad bistår købere af en af Danmarks største salatproducenter i større transaktion

Haugaard|Braad har bistået den nye ejerkreds bestående af DanGrow, DanRoots og Axel Månsson A/S med opkøbet af en af Danmarks største salatproducenter.

Læs mere
Flemming Og Anders Teaser 19.04.22

Pressemeddelelse: Haugaard|Braad optages i ledende international guide indenfor advokatbranchen

Efter flere års positiv og hastig vækst optages det nordjyske advokatfirma Haugaard|Braad for andet år i træk i Legal 500.

Læs mere
Havn Teaser 04.03.22

Krav til kommuner om undersøgelse af luftforurening i forbindelse med planlægning af boliger på havne

Læs artikel om kravene til kommuner i forbindelse med planlægning af boliger på havne i denne måneds udgave af Teknik & Miljø.

Læs mere