Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Ny national IP handlingsplan fra Erhvervsministeriet skal styrke virksomheders konkurrenceevne

Den internationale konkurrence er i kraftig vækst, og det sætter store krav til danske virksomheder.

Erhvervsministeren har lanceret en national handlingsplan for immaterielle rettigheder, som skal hjælpe danske virksomheder med at stå stærkere i den internationale konkurrence. Handlingsplanen skal ydermere give incitament til flere investeringer i forskning og udvikling i fremtiden.

IP Handlingsplanen kommer på baggrund af at mange danske virksomheder ikke beskytter rettighederne til deres idéer godt nok sammenlignet med andre EU-lande, og handlingsplanen kan således være et altafgørende initiativ for at beskytte danske virksomheders rettigheder og sikre fremtidig vækst.

Handlingsplanen består af fire indsatsområder med 16 forskellige initiativer, som skal hjælpe særligt små- og mellemstore virksomheder med bl.a. at beskytte rettighederne til deres produkter og idéer med patenter, varemærke- og designrettigheder. Derudover er fokus at styrke rammerne for at skabe værdi, vækst og arbejdspladser.

Læs mere om den nye handlingsplan her.

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere