Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Ny national IP handlingsplan fra Erhvervsministeriet skal styrke virksomheders konkurrenceevne

Den internationale konkurrence er i kraftig vækst, og det sætter store krav til danske virksomheder.

Erhvervsministeren har lanceret en national handlingsplan for immaterielle rettigheder, som skal hjælpe danske virksomheder med at stå stærkere i den internationale konkurrence. Handlingsplanen skal ydermere give incitament til flere investeringer i forskning og udvikling i fremtiden.

IP Handlingsplanen kommer på baggrund af at mange danske virksomheder ikke beskytter rettighederne til deres idéer godt nok sammenlignet med andre EU-lande, og handlingsplanen kan således være et altafgørende initiativ for at beskytte danske virksomheders rettigheder og sikre fremtidig vækst.

Handlingsplanen består af fire indsatsområder med 16 forskellige initiativer, som skal hjælpe særligt små- og mellemstore virksomheder med bl.a. at beskytte rettighederne til deres produkter og idéer med patenter, varemærke- og designrettigheder. Derudover er fokus at styrke rammerne for at skabe værdi, vækst og arbejdspladser.

Læs mere om den nye handlingsplan her.

Seneste nyheder

Omsættelighedsindskrænkninger Teaser 21.10.21

Investorer bør overveje konsekvenser af bestemmelser om omsættelighedsindskrænkninger før de investerer i et selskab

Partner og advokat, Tommy Olesen, har repræsenteret en række kapitalejere i en sag vedrørende bestemmelser om omsættelighedsindskrænkninger.

Læs mere
Tommy Og Søren Teaser 14.10.21

Pressemeddelelse: Nordjysk advokatfirma i vækst udvider partnerkreds

Advokat Søren Bjerre Bach og advokat Tommy Olesen tiltræder primo oktober 2021 som partner hos Haugaard|Braad Advokatfirma.

Læs mere
Ejeraftale Teaser 01.10.21

Forebyg fremtidige konflikter blandt kapitalejere med en ejeraftale

Så snart der er mere end én kapitalejer i et selskab, er det en god idé at udarbejde en såkaldt ejeraftale, som fastsætter rammerne for kapitalejernes samarbejde i selskabet.

Læs mere