Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Ny lagerbeskatning for nye udlejningsejendomme

Skatteministeriet har sendt et lovforslag vedrørende lagerbeskatning af selskabers ejendomsavancer i høring. Lovforslaget forventes at træde i kraft for indkomståret, der løber fra 1. januar 2023.

Det får stor betydning, hvis du i overvejende omfang har investeret i ejendomme, der udlejes. Med den nye lovgivning fremrykkes den hidtidige beskatning. Fremadrettet beskattes selskaber løbende af værdistigninger og værdifald på ejendomme, som endnu ikke er realiserede. Overvej derfor om din ejendomsportefølje vil blive omfattet af reglerne.

Hos Haugaard|Braad følger vi tilblivelsen af den nye lagerbeskatningslovgivning nøje. Vi har samlet de væsentligste punkter fra lovforslaget her: Ny lagerskat for udlejningsejendomme.

Hvis du har spørgsmål til den nye lovgivning, eller ønsker en gennemgang af jeres koncernstruktur og værdiansættelser, tilbyder vores specialiserede team inden for fast ejendom rådgivning herom.

Hent pdf om ny lagerskat af udlejningsejendomme her

 

Kontakt os: 

RH

Rasmus Haugaard

Partner og advokat (H), ph.d. Fast ejendom Generel erhvervsret Offentlig ret rh@haugaardbraad.dk (+45) 30 78 51 32 linkedin Læs mere
KDK

Katrine Dons Kvottrup

Advokat (L) Generel erhvervsret Offentlig ret Fast ejendom kl@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 53 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Solcelleanlæg Teaser (1) 31.05.23

Udkast til solcellebekendtgørelse er sendt i høring

Plan- og Landdistriktsstyrelsen har sendt Udkast til bekendtgørelse om planlægning for lokalplanpligtige solcelleanlæg i det åbne land samt miljøvurdering i høring.

Læs mere
Ændringer Af Planloven I Høring Teaser 30.05.23

Lovforslag om væsentlige ændringer af planloven i høring

Et udkast til lovforslag om ændringer af planloven er sendt til høring frem til den 23. juni 2023. Lovforslaget forventes at træde i kraft den 1. januar 2024.

Læs mere
Ansættelsesbevislov2023teaser 26.05.23

Bliv klar til den nye ansættelsesbevislov træder i kraft

Den nye ansættelsesbevislov, som træder i kraft den 1. juli, har stor betydning for alle arbejdsgivere. Bliv opdateret på, hvad du som arbejdsgiver bør være særligt opmærksom på.

Læs mere