Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Ny lagerbeskatning for nye udlejningsejendomme

Skatteministeriet har sendt et lovforslag vedrørende lagerbeskatning af selskabers ejendomsavancer i høring. Lovforslaget forventes at træde i kraft for indkomståret, der løber fra 1. januar 2023.

Det får stor betydning, hvis du i overvejende omfang har investeret i ejendomme, der udlejes. Med den nye lovgivning fremrykkes den hidtidige beskatning. Fremadrettet beskattes selskaber løbende af værdistigninger og værdifald på ejendomme, som endnu ikke er realiserede. Overvej derfor om din ejendomsportefølje vil blive omfattet af reglerne.

Hos Haugaard|Braad følger vi tilblivelsen af den nye lagerbeskatningslovgivning nøje. Vi har samlet de væsentligste punkter fra lovforslaget her: Ny lagerskat for udlejningsejendomme.

Hvis du har spørgsmål til den nye lovgivning, eller ønsker en gennemgang af jeres koncernstruktur og værdiansættelser, tilbyder vores specialiserede team inden for fast ejendom rådgivning herom.

Hent pdf om ny lagerskat af udlejningsejendomme her

 

Kontakt os: 

RH Farve

Rasmus Haugaard

Partner og advokat (H), ph.d. Fast ejendom Generel erhvervsret Offentlig ret rh@haugaardbraad.dk (+45) 30 78 51 32 linkedin Læs mere
KL Farve

Katrine Dons Kvottrup

Advokat (L) Generel erhvervsret Offentlig ret Fast ejendom kl@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 53 linkedin Læs mere
Kristian Farve

Kristian Høyer Wellander

Advokatfuldmægtig Fast ejendom Generel erhvervsret kw@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 59 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Nyhedsside NIS2 19.09.22

Gratis NIS2 seminar

Onsdag den 12. oktober kl. 13.00-17.00 inviterer ColorTokens, LabTech og Haugaard|Braad til NIS2 seminar.

Læs mere
Teaser Nettoprisindeksregulering 31.08.22

Ny politisk aftale om loft for nettoprisindeksregulering

Et politisk flertal har indgået en aftale om gennemførelsen af hastelovgivning, som indebærer et loft for, hvor meget udlejer kan regulere lejen i boliglejeforhold.

Læs mere
Teaser Magasin Teknik Miljoe 29.08.22

Retablering af ødelagte beskyttede naturområder

Byretten har i en afgørelse fastslået, at påbud om retablering kræver særskilt hjemmel. Læs mere om emnet i denne måneds artikel i Teknik & Miljø.

Læs mere