Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Miljølovgivning 2022

Miljølovgivning 2022

Den 9. og 10. marts 2022 afvikles konferencen Miljølovgivning 2022, som bliver afholdt af Insight Events Denmark i samarbejde med Haugaard|Braad Advokatfirma.

Miljølovgivningen spiller en central rolle for danske virksomheder og myndigheder. Det er en omfattende og kompleks lovgivning, og der stilles høje krav til virksomheder og myndigheder i forhold til at overholde kravene i reguleringen.

På konferencen Miljølovgivning 2022 stiller højtprofilerede eksperter fra blandt andet MiljøministerietDanfossØrstedRambollCOWINIRAS og Landbrug & Fødevarer skarpt på den seneste udvikling indenfor både dansk og EU-miljølovgivning og tilhørende praksis. Foruden at blive klogere på aktuelle problemstillinger indenfor miljøområdet og håndtering heraf, vil der være en enestående mulighed for at netværke med kollegaer indenfor branchen.

Partner og specialistadvokat i miljøret hos Haugaard|Braad Advokatfirma, Flemming Elbæk, er repræsenteret som oplægsholder, hvor han fortæller mere om seneste udvikling og praksis indenfor vandrammedirektivet og bilag IV-arter.

Tilmeld dig Miljølovgivning 2022 her.

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere