Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Miljølovgivning 2022

Den 9. og 10. marts 2022 afvikles konferencen Miljølovgivning 2022, som bliver afholdt af Insight Events Denmark i samarbejde med Haugaard|Braad Advokatfirma.

Miljølovgivningen spiller en central rolle for danske virksomheder og myndigheder. Det er en omfattende og kompleks lovgivning, og der stilles høje krav til virksomheder og myndigheder i forhold til at overholde kravene i reguleringen.

På konferencen Miljølovgivning 2022 stiller højtprofilerede eksperter fra blandt andet MiljøministerietDanfossØrstedRambollCOWINIRAS og Landbrug & Fødevarer skarpt på den seneste udvikling indenfor både dansk og EU-miljølovgivning og tilhørende praksis. Foruden at blive klogere på aktuelle problemstillinger indenfor miljøområdet og håndtering heraf, vil der være en enestående mulighed for at netværke med kollegaer indenfor branchen.

Partner og specialistadvokat i miljøret hos Haugaard|Braad Advokatfirma, Flemming Elbæk, er repræsenteret som oplægsholder, hvor han fortæller mere om seneste udvikling og praksis indenfor vandrammedirektivet og bilag IV-arter.

Tilmeld dig Miljølovgivning 2022 her.

Seneste nyheder

Nyhedsside NIS2 19.09.22

Gratis NIS2 seminar

Onsdag den 12. oktober kl. 13.00-17.00 inviterer ColorTokens, LabTech og Haugaard|Braad til NIS2 seminar.

Læs mere
Teaser Nettoprisindeksregulering 31.08.22

Ny politisk aftale om loft for nettoprisindeksregulering

Et politisk flertal har indgået en aftale om gennemførelsen af hastelovgivning, som indebærer et loft for, hvor meget udlejer kan regulere lejen i boliglejeforhold.

Læs mere
Teaser Magasin Teknik Miljoe 29.08.22

Retablering af ødelagte beskyttede naturområder

Byretten har i en afgørelse fastslået, at påbud om retablering kræver særskilt hjemmel. Læs mere om emnet i denne måneds artikel i Teknik & Miljø.

Læs mere