Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Miljølovgivning 2022

Den 9. og 10. marts 2022 afvikles konferencen Miljølovgivning 2022, som bliver afholdt af Insight Events Denmark i samarbejde med Haugaard|Braad Advokatfirma.

Miljølovgivningen spiller en central rolle for danske virksomheder og myndigheder. Det er en omfattende og kompleks lovgivning, og der stilles høje krav til virksomheder og myndigheder i forhold til at overholde kravene i reguleringen.

På konferencen Miljølovgivning 2022 stiller højtprofilerede eksperter fra blandt andet MiljøministerietDanfossØrstedRambollCOWINIRAS og Landbrug & Fødevarer skarpt på den seneste udvikling indenfor både dansk og EU-miljølovgivning og tilhørende praksis. Foruden at blive klogere på aktuelle problemstillinger indenfor miljøområdet og håndtering heraf, vil der være en enestående mulighed for at netværke med kollegaer indenfor branchen.

Partner og specialistadvokat i miljøret hos Haugaard|Braad Advokatfirma, Flemming Elbæk, er repræsenteret som oplægsholder, hvor han fortæller mere om seneste udvikling og praksis indenfor vandrammedirektivet og bilag IV-arter.

Tilmeld dig Miljølovgivning 2022 her.

Seneste nyheder

Teaser Syn Skøn VBA 18.01.23

Gratis kursus i syn og skøn i sager om byggeri og anlæg

Tirsdag den 14. marts kl. 16.00-19.00 inviterer Aalborg Advokatforening og Haugaard|Braad til kursus.

Læs mere
Teaser Nybyggeri 12.12.22

Nye klimakrav til alt nybyggeri fra den 1. januar 2023

Nye klimakrav i bygningsreglementet (BR 18) indebærer krav om maksimal klimapåvirkning fra nybyggeri.

Læs mere
Teaser Bknord 01.12.22

Nordjysk transaktion bistået af specialistadvokat Nikolaj Jalili-Trudslev

Arkitekt- og ingeniørfirmaet BK Nord A/S opruster virksomheden.

Læs mere