Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Miljølovgivning 2022

Miljølovgivning 2022

Den 9. og 10. marts 2022 afvikles konferencen Miljølovgivning 2022, som bliver afholdt af Insight Events Denmark i samarbejde med Haugaard|Braad Advokatfirma.

Miljølovgivningen spiller en central rolle for danske virksomheder og myndigheder. Det er en omfattende og kompleks lovgivning, og der stilles høje krav til virksomheder og myndigheder i forhold til at overholde kravene i reguleringen.

På konferencen Miljølovgivning 2022 stiller højtprofilerede eksperter fra blandt andet MiljøministerietDanfossØrstedRambollCOWINIRAS og Landbrug & Fødevarer skarpt på den seneste udvikling indenfor både dansk og EU-miljølovgivning og tilhørende praksis. Foruden at blive klogere på aktuelle problemstillinger indenfor miljøområdet og håndtering heraf, vil der være en enestående mulighed for at netværke med kollegaer indenfor branchen.

Partner og specialistadvokat i miljøret hos Haugaard|Braad Advokatfirma, Flemming Elbæk, er repræsenteret som oplægsholder, hvor han fortæller mere om seneste udvikling og praksis indenfor vandrammedirektivet og bilag IV-arter.

Tilmeld dig Miljølovgivning 2022 her.

Seneste nyheder

Solcelleanlæg Teaser (1) 31.05.23

Udkast til solcellebekendtgørelse er sendt i høring

Plan- og Landdistriktsstyrelsen har sendt Udkast til bekendtgørelse om planlægning for lokalplanpligtige solcelleanlæg i det åbne land samt miljøvurdering i høring.

Læs mere
Ændringer Af Planloven I Høring Teaser 30.05.23

Lovforslag om væsentlige ændringer af planloven i høring

Et udkast til lovforslag om ændringer af planloven er sendt til høring frem til den 23. juni 2023. Lovforslaget forventes at træde i kraft den 1. januar 2024.

Læs mere
Ansættelsesbevislov2023teaser 26.05.23

Bliv klar til den nye ansættelsesbevislov træder i kraft

Den nye ansættelsesbevislov, som træder i kraft den 1. juli, har stor betydning for alle arbejdsgivere. Bliv opdateret på, hvad du som arbejdsgiver bør være særligt opmærksom på.

Læs mere