Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Miljølovgivning 2022

Den 9. og 10. marts 2022 afvikles konferencen Miljølovgivning 2022, som bliver afholdt af Insight Events Denmark i samarbejde med Haugaard|Braad Advokatfirma.

Miljølovgivningen spiller en central rolle for danske virksomheder og myndigheder. Det er en omfattende og kompleks lovgivning, og der stilles høje krav til virksomheder og myndigheder i forhold til at overholde kravene i reguleringen.

På konferencen Miljølovgivning 2022 stiller højtprofilerede eksperter fra blandt andet MiljøministerietDanfossØrstedRambollCOWINIRAS og Landbrug & Fødevarer skarpt på den seneste udvikling indenfor både dansk og EU-miljølovgivning og tilhørende praksis. Foruden at blive klogere på aktuelle problemstillinger indenfor miljøområdet og håndtering heraf, vil der være en enestående mulighed for at netværke med kollegaer indenfor branchen.

Partner og specialistadvokat i miljøret hos Haugaard|Braad Advokatfirma, Flemming Elbæk, er repræsenteret som oplægsholder, hvor han fortæller mere om seneste udvikling og praksis indenfor vandrammedirektivet og bilag IV-arter.

Tilmeld dig Miljølovgivning 2022 her.

Seneste nyheder

Transaktion Teaser 17.05.22

Haugaard|Braad bistår købere af en af Danmarks største salatproducenter i større transaktion

Haugaard|Braad har bistået den nye ejerkreds bestående af DanGrow, DanRoots og Axel Månsson A/S med opkøbet af en af Danmarks største salatproducenter.

Læs mere
Flemming Og Anders Teaser 19.04.22

Pressemeddelelse: Haugaard|Braad optages i ledende international guide indenfor advokatbranchen

Efter flere års positiv og hastig vækst optages det nordjyske advokatfirma Haugaard|Braad for andet år i træk i Legal 500.

Læs mere
Havn Teaser 04.03.22

Krav til kommuner om undersøgelse af luftforurening i forbindelse med planlægning af boliger på havne

Læs artikel om kravene til kommuner i forbindelse med planlægning af boliger på havne i denne måneds udgave af Teknik & Miljø.

Læs mere