Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Miljøkonsekvensvurdering af metrolinje M5 i København

Den 1. juni 2023 har Københavns Kommune, staten og Frederiksberg Kommune besluttet, at Metroselskabet skal igangsætte miljøkonsekvensvurderingen af den nye metrolinje M5 i København.

Det ambitiøse projekt sætter nye standarder for klimahensyn i metrobyggeri, og bidrager samtidig til at løse kapacitetsudfordringen i det nuværende metronet. Derudover vil den nye metrolinje M5 styrke infrastrukturen og transportmulighederne i København og omegn, og således bidrage positivt til hovedstadsområdets fortsatte udvikling og vækst.

Haugaard|Braad Advokatfirma er i forbindelse med miljøkonsekvensvurderingen blevet betroet opgaven som juridisk rådgiver på projektet. Miljøkonsekvensvurderingen skal belyse projektets væsentlige direkte og indirekte virkninger på miljøet, og sikre at alle beslutninger i forbindelse med etableringen af den nye metrolinje træffes på et oplyst grundlag i henhold til den gældende EU miljølovgivning.  

Teamet af juridiske rådgivere fra Haugaard|Braad består af partner og specialistadvokat, Flemming Elbæk, og juridisk specialkonsulent, Helle Ina Elmer.

Vi er glade at blive betroet opgaven, og ser frem til et godt samarbejde med Metroselskabet.

FE

Flemming Elbæk

Partner og advokat (L), HD(Ø) Offentlig ret Miljøret fe@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 58 linkedin Læs mere
Helle Ina2

Helle Ina Elmer

Advokat, ph.d. Miljøret he@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 66 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Tidsregistrering Detalje 2 29.11.23

Lovforslag om ændringer af arbejdstidsloven fremsat for Folketinget

Den 8. november 2023 blev lovforslaget vedrørende ændring af arbejdstidsloven fremsat for Folketinget.

Læs mere
Kapitalselskab Teaser 01.11.23

Sådan stifter du et kapitalselskab

I denne artikel giver Haugaard|Braad konkrete bud på, hvilke overvejelser du bør gøre for at komme sikkert og trygt fra start med dit nye kapitalselskab.

Læs mere
Registrering Af Arbejdstid Detalje2 03.10.23

Udkast til lovforslag om ændringer af arbejdstidsloven sendt i høring

Udkastet der er sendt i høring indeholder blandt andet en forpligtelse for arbejdsgivere til at oprette et system for registrering af medarbejderes daglige arbejdstid.

Læs mere