Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Katrine Dons Kvottrup modtager sin beskikkelse

Katrine Dons Kvottrup modtager sin beskikkelse

Smilene er store i disse dage, og det er der en helt særlig grund til. Katrine Dons Kvottrup har modtaget sin beskikkelse, og kan fremadrettet kalde sig for advokat. Et stort tillykke til Katrine for hendes imponerende indsats.

Katrine har været ansat hos Haugaard|Braad siden 2015, hvor hun startede som stud.jur. I 2017 tiltrådte hun som advokatfuldmægtig, og nu har hun fået den flotte og velfortjente titel som advokat.

Vi er utrolig stolte over at kunne fortælle, at Katrine fortsætter karrieren hos Haugaard|Braad, hvor hun fortsat vil beskæftige sig i særdeleshed med investeringer i fast ejendom og generel erhvervsret. Stort tillykke!

Fast ejendom
Generel erhvervsret

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere