Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår sælgerne af Ping IT A/S med overdragelse af selskabet til T1A Global ApS

Ejerne af den internationale IT-handels- og servicevirksomhed Ping IT A/S har indgået aftale om overdragelse af virksomheden til Europas førende refurbisher T1A Global ApS, hvis hovedformål er at genbruge så meget IT-udstyr som muligt for at mindske mængden af elektronikaffald.

Ping IT A/S blev etableret i 2012 af Jesper Villadsen og Morten Rasmussen, som ønskede at påvirke måden IT-udstyr og dataværende medier udfases og nedtages i en mere bæredygtig retning ved at genanvende IT-udstyr. Sidenhen har Ping IT A/S skaleret med deres bæredygtige forretningsmodel.

Med en fælles ambition om at mindske mængden af elektronikaffald, og dermed belaste miljøet mindre, er transaktionen med til at sikre en grønnere udvikling inden for branchen. Det markedsmæssige match mellem Ping IT A/S og T1A Global ApS vil styrke deres i forvejen betydelige markedsposition, og bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling og vækst. 

Partner og advokat Nikolaj Jalili-Trudslev har bistået sælgerne af Ping IT A/S i forbindelse med transaktionen.

NT (2)

Nikolaj Jalili-Trudslev

Partner og advokat (L) Generel erhvervsret nt@haugaardbraad.dk (+45) 31 10 07 17 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Solcelleanlæg Teaser (1) 31.05.23

Udkast til solcellebekendtgørelse er sendt i høring

Plan- og Landdistriktsstyrelsen har sendt Udkast til bekendtgørelse om planlægning for lokalplanpligtige solcelleanlæg i det åbne land samt miljøvurdering i høring.

Læs mere
Ændringer Af Planloven I Høring Teaser 30.05.23

Lovforslag om væsentlige ændringer af planloven i høring

Et udkast til lovforslag om ændringer af planloven er sendt til høring frem til den 23. juni 2023. Lovforslaget forventes at træde i kraft den 1. januar 2024.

Læs mere
Ansættelsesbevislov2023teaser 26.05.23

Bliv klar til den nye ansættelsesbevislov træder i kraft

Den nye ansættelsesbevislov, som træder i kraft den 1. juli, har stor betydning for alle arbejdsgivere. Bliv opdateret på, hvad du som arbejdsgiver bør være særligt opmærksom på.

Læs mere