Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår sælgerne af Ping IT A/S med overdragelse af selskabet til T1A Global ApS

Ejerne af den internationale IT-handels- og servicevirksomhed Ping IT A/S har indgået aftale om overdragelse af virksomheden til Europas førende refurbisher T1A Global ApS, hvis hovedformål er at genbruge så meget IT-udstyr som muligt for at mindske mængden af elektronikaffald.

Ping IT A/S blev etableret i 2012 af Jesper Villadsen og Morten Rasmussen, som ønskede at påvirke måden IT-udstyr og dataværende medier udfases og nedtages i en mere bæredygtig retning ved at genanvende IT-udstyr. Sidenhen har Ping IT A/S skaleret med deres bæredygtige forretningsmodel.

Med en fælles ambition om at mindske mængden af elektronikaffald, og dermed belaste miljøet mindre, er transaktionen med til at sikre en grønnere udvikling inden for branchen. Det markedsmæssige match mellem Ping IT A/S og T1A Global ApS vil styrke deres i forvejen betydelige markedsposition, og bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling og vækst. 

Partner og advokat Nikolaj Jalili-Trudslev har bistået sælgerne af Ping IT A/S i forbindelse med transaktionen.

NT (2)

Nikolaj Jalili-Trudslev

Partner og advokat (L) Erhvervsret nt@haugaardbraad.dk (+45) 31 10 07 17 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere