Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår sælgerne af Ping IT A/S med overdragelse af selskabet til T1A Global ApS

Ejerne af den internationale IT-handels- og servicevirksomhed Ping IT A/S har indgået aftale om overdragelse af virksomheden til Europas førende refurbisher T1A Global ApS, hvis hovedformål er at genbruge så meget IT-udstyr som muligt for at mindske mængden af elektronikaffald.

Ping IT A/S blev etableret i 2012 af Jesper Villadsen og Morten Rasmussen, som ønskede at påvirke måden IT-udstyr og dataværende medier udfases og nedtages i en mere bæredygtig retning ved at genanvende IT-udstyr. Sidenhen har Ping IT A/S skaleret med deres bæredygtige forretningsmodel.

Med en fælles ambition om at mindske mængden af elektronikaffald, og dermed belaste miljøet mindre, er transaktionen med til at sikre en grønnere udvikling inden for branchen. Det markedsmæssige match mellem Ping IT A/S og T1A Global ApS vil styrke deres i forvejen betydelige markedsposition, og bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling og vækst. 

Partner og advokat Nikolaj Jalili-Trudslev har bistået sælgerne af Ping IT A/S i forbindelse med transaktionen.

NT Farve

Nikolaj Jalili-Trudslev

Partner og advokat (L) Generel erhvervsret nt@haugaardbraad.dk (+45) 31 10 07 17 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Nyhedsside NIS2 19.09.22

Gratis NIS2 seminar

Onsdag den 12. oktober kl. 13.00-17.00 inviterer ColorTokens, LabTech og Haugaard|Braad til NIS2 seminar.

Læs mere
Teaser Nettoprisindeksregulering 31.08.22

Ny politisk aftale om loft for nettoprisindeksregulering

Et politisk flertal har indgået en aftale om gennemførelsen af hastelovgivning, som indebærer et loft for, hvor meget udlejer kan regulere lejen i boliglejeforhold.

Læs mere
Teaser Magasin Teknik Miljoe 29.08.22

Retablering af ødelagte beskyttede naturområder

Byretten har i en afgørelse fastslået, at påbud om retablering kræver særskilt hjemmel. Læs mere om emnet i denne måneds artikel i Teknik & Miljø.

Læs mere