Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår Port of Aalborg i stort CCUS-projekt

Port of Aalborg nyhed
Efter godt og vel halvandet års fortroligt arbejde blev der den 15. maj 2023 løftet sløret for et af Port of Aalborgs største projekter nogensinde, der styrker Aalborgs, og i særdeleshed også Danmarks rolle, som en markant aktør indenfor den grønne omstilling.
 
Projektet skaber ikke blot arbejdspladser i og omkring Aalborg, men bidrager i væsentlig grad til, at Danmark kan nå sine reduceringsmål frem mod 2030, da første etape af anlægget kan modtage op til fire millioner tons CO2 årligt, hvilket svarer til næsten 10% af Danmarks årlige CO2-udledning. Projektet danner således afgørende grundlag for det videre arbejde med at nå Danmarks mål om klimaneutralitet senest i 2050.
 
Advokat og partner Anders Braad og advokat Simon Laulund Bro bistod Port of Aalborg i aftaleindgåelse med Fidelis New Energy, LLC. Vi ser frem til at følge det enorme projekt i de kommende år.

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere