Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår Port of Aalborg i stort CCUS-projekt

Port of Aalborg nyhed
Efter godt og vel halvandet års fortroligt arbejde blev der den 15. maj 2023 løftet sløret for et af Port of Aalborgs største projekter nogensinde, der styrker Aalborgs, og i særdeleshed også Danmarks rolle, som en markant aktør indenfor den grønne omstilling.
 
Projektet skaber ikke blot arbejdspladser i og omkring Aalborg, men bidrager i væsentlig grad til, at Danmark kan nå sine reduceringsmål frem mod 2030, da første etape af anlægget kan modtage op til fire millioner tons CO2 årligt, hvilket svarer til næsten 10% af Danmarks årlige CO2-udledning. Projektet danner således afgørende grundlag for det videre arbejde med at nå Danmarks mål om klimaneutralitet senest i 2050.
 
Advokat og partner Anders Braad og advokat Simon Laulund Bro bistod Port of Aalborg i aftaleindgåelse med Fidelis New Energy, LLC. Vi ser frem til at følge det enorme projekt i de kommende år.

Seneste nyheder

Solcelleanlæg Teaser (1) 31.05.23

Udkast til solcellebekendtgørelse er sendt i høring

Plan- og Landdistriktsstyrelsen har sendt Udkast til bekendtgørelse om planlægning for lokalplanpligtige solcelleanlæg i det åbne land samt miljøvurdering i høring.

Læs mere
Ændringer Af Planloven I Høring Teaser 30.05.23

Lovforslag om væsentlige ændringer af planloven i høring

Et udkast til lovforslag om ændringer af planloven er sendt til høring frem til den 23. juni 2023. Lovforslaget forventes at træde i kraft den 1. januar 2024.

Læs mere
Ansættelsesbevislov2023teaser 26.05.23

Bliv klar til den nye ansættelsesbevislov træder i kraft

Den nye ansættelsesbevislov, som træder i kraft den 1. juli, har stor betydning for alle arbejdsgivere. Bliv opdateret på, hvad du som arbejdsgiver bør være særligt opmærksom på.

Læs mere