Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår Port of Aalborg i stort CCUS-projekt

Port of Aalborg nyhed
Efter godt og vel halvandet års fortroligt arbejde blev der den 15. maj 2023 løftet sløret for et af Port of Aalborgs største projekter nogensinde, der styrker Aalborgs, og i særdeleshed også Danmarks rolle, som en markant aktør indenfor den grønne omstilling.
 
Projektet skaber ikke blot arbejdspladser i og omkring Aalborg, men bidrager i væsentlig grad til, at Danmark kan nå sine reduceringsmål frem mod 2030, da første etape af anlægget kan modtage op til fire millioner tons CO2 årligt, hvilket svarer til næsten 10% af Danmarks årlige CO2-udledning. Projektet danner således afgørende grundlag for det videre arbejde med at nå Danmarks mål om klimaneutralitet senest i 2050.
 
Advokat og partner Anders Braad og advokat Simon Laulund Bro bistod Port of Aalborg i aftaleindgåelse med Fidelis New Energy, LLC. Vi ser frem til at følge det enorme projekt i de kommende år.

Seneste nyheder

AI Forordning Teaser 08.07.24

AI-forordning vedtaget i EU

Europa-Parlamentet og Rådet for Den Europæiske Union vedtog den 21. maj 2024 den længe ventede AI-forordning.

Læs mere
DBU Vs. Power Teaser 17.06.24

Østre Landsret: Power krænkede ikke DBU’s rettigheder

Østre Landsret fastslår, at den danske elektronikkæde Power ikke har krænket DBU's rettigheder til landholdets navn og kendetegn ved EM-slutrunden i 2021.

Læs mere
Konkurskarantæne Teaser 13.06.24

Nye regler om konkurskarantæne vedtaget

Den 23. maj 2024 vedtog Folketinget et lovforslag om ændring af reglerne om konkurskarantæne.

Læs mere