Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår KT Elektric A/S med salg til Bravida Danmark A/S

KT Elektric A/S har indgået aftale om salg af virksomheden til Bravida Danmark A/S, som er blandt Danmarks førende leverandører af totalløsninger indenfor el, varme og ventilation.

Haugaard|Braad Advokatfirma har bistået KT Elektric A/S i forbindelse med transaktionen.

KT Elektric A/S beskæftiger sig særligt med service, automation, bygningsautomatik, industri, installation og nybygningsopgaver, samt større el- og teknikentrepriseopgaver. Således styrker Bravida Danmark A/S deres tilstedeværelse i Aalborg og Storkøbenhavn indenfor el- og automationsopgaver.

Med ambitioner om at bygge en endnu stærkere forretning og bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling og vækst, har transaktionen et yderst positivt udfald for alle parter.

Teamet hos Haugaard|Braad har bestået af partner og advokat Rasmus Haugaard og advokat Andreas Lybech. Vi er glade for at blive betroet opgaven, og takker for det gode samarbejde. 

RH

Rasmus Haugaard

Partner og advokat (H), ph.d. Fast ejendom Offentlig ret Erhvervsret rh@haugaardbraad.dk (+45) 30 78 51 32 linkedin Læs mere
AL

Andreas Lybech

Advokat (L) Insolvens Erhvervsret Procesret al@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 57 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere