Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår KT Elektric A/S med salg til Bravida Danmark A/S

KT Elektric A/S har indgået aftale om salg af virksomheden til Bravida Danmark A/S, som er blandt Danmarks førende leverandører af totalløsninger indenfor el, varme og ventilation.

Haugaard|Braad Advokatfirma har bistået KT Elektric A/S i forbindelse med transaktionen.

KT Elektric A/S beskæftiger sig særligt med service, automation, bygningsautomatik, industri, installation og nybygningsopgaver, samt større el- og teknikentrepriseopgaver. Således styrker Bravida Danmark A/S deres tilstedeværelse i Aalborg og Storkøbenhavn indenfor el- og automationsopgaver.

Med ambitioner om at bygge en endnu stærkere forretning og bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling og vækst, har transaktionen et yderst positivt udfald for alle parter.

Teamet hos Haugaard|Braad har bestået af partner og advokat Rasmus Haugaard og advokat Andreas Lybech. Vi er glade for at blive betroet opgaven, og takker for det gode samarbejde. 

RH

Rasmus Haugaard

Partner og advokat (H), ph.d. Fast ejendom Generel erhvervsret Offentlig ret rh@haugaardbraad.dk (+45) 30 78 51 32 linkedin Læs mere
AL

Andreas Lybech

Advokat (L) Generel erhvervsret Insolvens al@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 57 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Solcelleanlæg Teaser (1) 31.05.23

Udkast til solcellebekendtgørelse er sendt i høring

Plan- og Landdistriktsstyrelsen har sendt Udkast til bekendtgørelse om planlægning for lokalplanpligtige solcelleanlæg i det åbne land samt miljøvurdering i høring.

Læs mere
Ændringer Af Planloven I Høring Teaser 30.05.23

Lovforslag om væsentlige ændringer af planloven i høring

Et udkast til lovforslag om ændringer af planloven er sendt til høring frem til den 23. juni 2023. Lovforslaget forventes at træde i kraft den 1. januar 2024.

Læs mere
Ansættelsesbevislov2023teaser 26.05.23

Bliv klar til den nye ansættelsesbevislov træder i kraft

Den nye ansættelsesbevislov, som træder i kraft den 1. juli, har stor betydning for alle arbejdsgivere. Bliv opdateret på, hvad du som arbejdsgiver bør være særligt opmærksom på.

Læs mere