Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår købere af en af Danmarks største salatproducenter i større transaktion

I marts 2022 blev en af Danmarks største producenter inden for produktion og forarbejdning af bladgrønt- og grøntsagsprodukter, Yding Grønt, taget under rekonstruktion. Haugaard|Braad har bistået den nye ejerkreds bestående af DanGrow, DanRoots og Axel Månsson A/S med opkøbet af virksomheden.

Den nye ejerkreds har ambitioner om at skabe øget produktivitet og vækst gennem et udvidet produktsortiment, og tager dermed den danske produktion af grønne og økologiske convenience-produkter til et nyt, uset niveau, der endnu kun matches af de største europæiske udbydere. 

Foruden de ambitiøse mål for fremtiden har opkøbet af virksomheden resulteret i, at mange danske arbejdspladser er blevet reddet. Efter ugers intens forhandling er det et yderst glædeligt udfald for alle involverede parter.

Hos Haugaard|Braad har teamet bestået af advokat Tommy Olesen, advokat Søren Bjerre Bach og advokatfuldmægtig Simon Laulund Bro. Vi takker for det gode samarbejde, og er meget glade for at blive betroet opgaven.

TO

Tommy Olesen

Partner og advokat (H) Sportsret Selskabsret Energi Erhvervsret to@haugaardbraad.dk (+45) 22 34 34 11 linkedin Læs mere
SSB

Søren Bjerre Bach

Partner og advokat (H) Insolvens Landbrug Fast ejendom Autoriseret bobestyrer sbb@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 50 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere