Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår købere af en af Danmarks største salatproducenter i større transaktion

Køb af en af Danmarks største salatproducenter

I marts 2022 blev en af Danmarks største producenter inden for produktion og forarbejdning af bladgrønt- og grøntsagsprodukter, Yding Grønt, taget under rekonstruktion. Haugaard|Braad har bistået den nye ejerkreds bestående af DanGrow, DanRoots og Axel Månsson A/S med opkøbet af virksomheden.

Den nye ejerkreds har ambitioner om at skabe øget produktivitet og vækst gennem et udvidet produktsortiment, og tager dermed den danske produktion af grønne og økologiske convenience-produkter til et nyt, uset niveau, der endnu kun matches af de største europæiske udbydere. 

Foruden de ambitiøse mål for fremtiden har opkøbet af virksomheden resulteret i, at mange danske arbejdspladser er blevet reddet. Efter ugers intens forhandling er det et yderst glædeligt udfald for alle involverede parter.

Hos Haugaard|Braad har teamet bestået af advokat Tommy Olesen, advokat Søren Bjerre Bach og advokatfuldmægtig Simon Laulund Bro. Vi takker for det gode samarbejde, og er meget glade for at blive betroet opgaven.

TO

Tommy Olesen

Partner og advokat (H) Generel erhvervsret Sportsret Selskabsret Energi to@haugaardbraad.dk (+45) 22 34 34 11 linkedin Læs mere
Haugaard Braad 1409219138 Farve (2)

Søren Bjerre Bach

Partner og advokat (H) Insolvens Landbrug Fast ejendom sbb@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 50 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Teaser Netværksmøde Vand 14.11.22

Netværk for jurister med interesse for miljø

Vær med i et netværk for jurister, der arbejder med klima- og energi-, miljø- og planret.

Læs mere
Nyhedsside NIS2 19.09.22

Gratis NIS2 seminar

Onsdag den 12. oktober kl. 13.00-17.00 inviterer ColorTokens, LabTech og Haugaard|Braad til NIS2 seminar.

Læs mere
Teaser Nettoprisindeksregulering 31.08.22

Ny politisk aftale om loft for nettoprisindeksregulering

Et politisk flertal har indgået en aftale om gennemførelsen af hastelovgivning, som indebærer et loft for, hvor meget udlejer kan regulere lejen i boliglejeforhold.

Læs mere