Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Haugaard|Braad bistår købere af en af Danmarks største salatproducenter i større transaktion

I marts 2022 blev en af Danmarks største producenter inden for produktion og forarbejdning af bladgrønt- og grøntsagsprodukter, Yding Grønt, taget under rekonstruktion. Haugaard|Braad har bistået den nye ejerkreds bestående af DanGrow, DanRoots og Axel Månsson A/S med opkøbet af virksomheden.

Den nye ejerkreds har ambitioner om at skabe øget produktivitet og vækst gennem et udvidet produktsortiment, og tager dermed den danske produktion af grønne og økologiske convenience-produkter til et nyt, uset niveau, der endnu kun matches af de største europæiske udbydere. 

Foruden de ambitiøse mål for fremtiden har opkøbet af virksomheden resulteret i, at mange danske arbejdspladser er blevet reddet. Efter ugers intens forhandling er det et yderst glædeligt udfald for alle involverede parter.

Hos Haugaard|Braad har teamet bestået af advokat Tommy Olesen, advokat Søren Bjerre Bach og advokatfuldmægtig Simon Laulund Bro. Vi takker for det gode samarbejde, og er meget glade for at blive betroet opgaven.

TO

Tommy Olesen

Partner og advokat (H) Generel erhvervsret Sportsret Selskabsret Energi to@haugaardbraad.dk (+45) 22 34 34 11 linkedin Læs mere
SSB

Søren Bjerre Bach

Partner og advokat (H) Insolvens Landbrug Fast ejendom sbb@haugaardbraad.dk (+45) 40 80 16 50 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Solcelleanlæg Teaser (1) 31.05.23

Udkast til solcellebekendtgørelse er sendt i høring

Plan- og Landdistriktsstyrelsen har sendt Udkast til bekendtgørelse om planlægning for lokalplanpligtige solcelleanlæg i det åbne land samt miljøvurdering i høring.

Læs mere
Ændringer Af Planloven I Høring Teaser 30.05.23

Lovforslag om væsentlige ændringer af planloven i høring

Et udkast til lovforslag om ændringer af planloven er sendt til høring frem til den 23. juni 2023. Lovforslaget forventes at træde i kraft den 1. januar 2024.

Læs mere
Ansættelsesbevislov2023teaser 26.05.23

Bliv klar til den nye ansættelsesbevislov træder i kraft

Den nye ansættelsesbevislov, som træder i kraft den 1. juli, har stor betydning for alle arbejdsgivere. Bliv opdateret på, hvad du som arbejdsgiver bør være særligt opmærksom på.

Læs mere