Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Fokus på lovlighed af Miljøministeriets praksis om udledning af miljøfarlige stoffer

I 21 Søndag har DR1 sat fokus på spørgsmålet om, hvorvidt Miljøministeriets praksis i forhold til udledning af miljøfarlige stoffer til det danske vandmiljø er lovlig.

Kritikken rettes blandt andet mod de juridiske vejledninger, som skal danne grundlag for de tilladelser, som industrivirksomheder er underlagt, når de udleder spildevand.

I DR1’s udsendelse sættes der spørgsmålstegn ved ministeriets praksis samt lovligheden af vejledningerne, herunder om tilladelser udstedt ved brug af vejledningerne i yderste konsekvens medfører, at virksomhederne drives på et usikkert juridisk grundlag.

Du kan se indslaget her, hvor partner og specialistadvokat i miljøret Flemming Elbæk udtaler sig: 21 SØNDAG: Erhverv eller miljø?

Seneste nyheder

Teaser DR Nyhed 30.04.24

Fokus på lovlighed af Miljøministeriets praksis om udledning af miljøfarlige stoffer

DR1 sætter i ny udsendelse fokus på spørgsmålet om, hvorvidt Miljøministeriets praksis i forhold til udledning af miljøfarlige stoffer er lovlig.

Læs mere
Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere