Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

VI KIPPER MED FLAGET FOR ANDERS BRAAD

Partner og advokat Anders Braad udvalgt til gældstyrelsen

Gældsstyrelsen har i foråret 2019 oprettet et advokatpanel med repræsentanter fra retskredse i hele Danmark. Som en del af panelet påtager advokaten sig opgaven som kurator i de sager, hvor det offentlige er konkursrekvirent. Anders Braad er netop blevet udvalgt til at være en del af advokatpanelet, og han har allerede fået sin første sag i den forbindelse.

Anders er lykkedes med rekonstruktion af mange nødlidende virksomheder ved såvel virksomhedsoverdragelse, som tvangsakkord. Han bliver ofte udpeget som kurator i konkursramte virksomheder på anmodning fra større pengeinstitutter og erhvervsvirksomheder. Han er desuden certificeret insolvensadvokat, hvilket fornyes hvert tredje år. Certificeringen er baseret på kontinuerligt intensivt arbejde og derunder erfaring med succesfuld behandling af rekonstruktioner ved skifteretten som alternativ til konkurs.

Læs mere om advokatpanelet på Gældstyrelsens hjemmeside.

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere