Gå til ejendomsadministration en Menu
Menu

Advokat Andreas Lybech

Advokat Andreas Lybech

Siden 2016 har Andreas Lybech været ansat som advokatfuldmægtig. Han har netop bestået sin sidste eksamen og kan nu kalde sig advokat. Det har været, og vil fremadrettet være, en udsøgt fornøjelse at have ham på holdet. Tillykke fra os alle med din beskikkelse som advokat. 

Om Andreas Lybech

Andreas (al@haugaardbraad.dk), som har været ansat siden 2016, har en dybdegående specialisering indenfor generel erhvervsret derunder med selskabsret, insolvens, kontrakter og aftaler samt rådgivning om erhvervsretlige forhold. 

Hos Andreas er vejen lagt for et solidt samarbejde, der vil munde sig ud i en udførlig, kompetent og absolut arbejdstilgang, og som med et stort vidensfelt vil give en hurtigt eksekverende juridisk behandling ved bl.a. retssager og tvister. Andreas underviser desuden i formueret og erhvervsret ved Det Juridiske Fakultet på Aalborg Universitet.

Seneste nyheder

Jobannonce Nyhedsside 03.04.24

To af Aalborgs største advokatfirmaer lægges sammen

Advokatfirmaerne Haugaard|Braad og Hovmøller & Thorup, der begge er blandt de største advokathuse i Aalborg, lægges nu sammen.

Læs mere
Legal 500 2024 Teaser (400 X 296 Px) (1) 27.03.24

Haugaard|Braad fastholder stærk position i The Legal 500

Det internationale ratingbureau, The Legal 500, vurderer Haugaard|Braad som et af de førende danske advokatfirmaer indenfor insolvens og miljøret.

Læs mere
Regnemark Teaser 28.02.24

Haugaard|Braad bistår ved godkendelsen af Danmarks største vandværk

Efter en omfattende miljøvurdering og godkendelsesproces er moderniseringen af HOFORs vandværk, Værket ved Regnemark, godkendt.

Læs mere