Gå til advokatfirma Menu
Menu

Vi udvider porteføljen med Frederikshavn

Det er med stor glæde, at vi hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration kan fortælle, at vi nu også administrerer cirka 100 lejemål i Frederikshavn.

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Alle lejemålene er beliggende centralt i Frederikshavn med nem adgang til gågade, havn og offentlig transport. Vi administrerer både lejligheder til privat udlejning, men også flere attraktive erhvervslejemål, som vi selvfølgelig gerne fremviser ved interesse.

Vi er utrolig stolte og taknemmelige over den massive tillid og tiltro, som vi dagligt oplever i vores ejendomsadministration, og som gør det muligt for os løbende at udvide vores repertoire med nye spændende lejemål.

Har du brug for råd og sparring i forbindelse med administrationen af dine lejemål, står vi altid til rådighed til en uforpligtende snak. 

Kontakt

Martin Preisler Hedegaard
Partner og direktør, HD
Mail: mh@haugaardbraad.dk
Telefon: +45 98 77 50 41

Seneste nyheder

Dan Teaser 05.03.24

Stort tillykke til Dan

Vores ejendomsadministrator Dan Nielsen har netop afsluttet ejendomsadministratoruddannelsen ved Ejendom Danmark med et flot resultat. 

Læs mere
Teaser (1) 07.02.24

Haugaard|Braad Ejendomsadministration udvider teamet

Emma Gadensgaard og Maria Kjær Schmidt tiltræder som hhv. studentermedhjælper og praktikant.

Læs mere
Katrine Teaser 15.01.24

Ny ejendomsadministrator trainee

Katrine Fricke Stigsen overgår fra studentermedhjælper til ejendomsadministrations trainee. 

Læs mere