Gå til advokatfirma Menu
Menu

Vi udvider porteføljen med Frederikshavn

Det er med stor glæde, at vi hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration kan fortælle, at vi nu også administrerer cirka 100 lejemål i Frederikshavn.

Frederikshavn er en stærk maritim kommune, hvor både erhvervsaktiviteter og rekreative havneområder fungerer side om side. Alle lejemålene er beliggende centralt i Frederikshavn med nem adgang til gågade, havn og offentlig transport. Vi administrerer både lejligheder til privat udlejning, men også flere attraktive erhvervslejemål, som vi selvfølgelig gerne fremviser ved interesse.

Vi er utrolig stolte og taknemmelige over den massive tillid og tiltro, som vi dagligt oplever i vores ejendomsadministration, og som gør det muligt for os løbende at udvide vores repertoire med nye spændende lejemål.

Har du brug for råd og sparring i forbindelse med administrationen af dine lejemål, står vi altid til rådighed til en uforpligtende snak. 

Kontakt

Martin Preisler Hedegaard
Partner og direktør, HD
Mail: mh@haugaardbraad.dk
Telefon: +45 98 77 50 41

Seneste nyheder

Nylejelov1 Teaser 09.03.22

Ny lejelov træder i kraft pr. 1. juli 2022

Folketinget vedtog den 1. marts 2022 en ny lejelov, der får virkning den 1. juli 2022. Den nye lejelov er en sammenskrivning af leje- og boligreguleringsloven.

Læs mere
Lotteteaser 16.02.22

Stort tillykke til Lotte

Lotte Haaning har afsluttet ejendomsadministratoruddannelsen ved Ejendom Danmark.

Læs mere
Partnerudvidelseea Teaser 01.02.22

Haugaard|Braad Ejendomsadministration udvider partnerkreds

Administrationschef Tabita Højer er pr. 31. januar 2022 tiltrådt som partner.

Læs mere