Gå til advokatfirma Menu
Menu

Stort projekt på Østre Havn i Aalborg vælger Haugaard|Braad Ejendomsadministration

Det er med stor glæde, at vi hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration kan fortælle, at vi skal varetage administrationen af Fjordtrappen, et nyt spændende projekt på Østre Havn i Aalborg, bestående af 212 attraktive lejeboliger.

Projektet er kommet rigtig godt fra start. De første 75 boliger står klar 1. februar 2022 og allerede nu er halvdelen af disse udlejet. De resterende 137 boliger forventes indflytningsklar 1. juli 2022. Det er de dygtige udlejningskonsulenter hos Lejeboligmægleren, der håndterer udlejningen af de mange boliger.

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration bistår vi i høj grad bygherrerne i processen op til at ejendommen går i drift. Vi sikrer, at der er godt styr på samarbejdsaftaler med diverse leverandører og samarbejdspartnere, samt en lang række øvrige administrative forhold. I forbindelse hermed er Steka Bolig valgt som samarbejdspartner på ejendomsservice, rengøring og beboerservice, hvilket vi er overbeviste om, at både kommende lejere og leverandører får stor glæde af.

Østre Havn er et område i rivende udvikling, og der hersker ingen tvivl om at den centrale beliggenhed ned til fjorden og havnebassinet, gør Fjordtrappens boliger særdeles eftertragtede. Kombinationen af boligkompleksets rødbrune murstensfacade og indbydende arkitektoniske ydre, gør Fjordtrappen til en iøjnefaldende konstruktion midt i det nymoderne landskab. Området sprudler af liv, og byder på helt særlige muligheder for at dyrke fællesskabet gennem diverse aktiviteter til vands og til lands, samt til kulturelle arrangementer og events i alle afskygninger.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med vores samarbejdspartnere, og vi glæder os samtidig til at byde de mange nye lejere velkommen i Fjordtrappen.

Se mere om ejendommen og boligerne på Fjordtrappens hjemmeside.

MPH

Martin Hedegaard

Partner og direktør, HD Ejendomsadministration mh@haugaardbraad.dk (+45) 98 77 50 41 linkedin Læs mere
TH

Tabita Højer

Partner og administrationschef Ejendomsadministration th@haugaardbraad.dk (+45) 98 77 50 46 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Dan Teaser 05.03.24

Stort tillykke til Dan

Vores ejendomsadministrator Dan Nielsen har netop afsluttet ejendomsadministratoruddannelsen ved Ejendom Danmark med et flot resultat. 

Læs mere
Teaser (1) 07.02.24

Haugaard|Braad Ejendomsadministration udvider teamet

Emma Gadensgaard og Maria Kjær Schmidt tiltræder som hhv. studentermedhjælper og praktikant.

Læs mere
Katrine Teaser 15.01.24

Ny ejendomsadministrator trainee

Katrine Fricke Stigsen overgår fra studentermedhjælper til ejendomsadministrations trainee. 

Læs mere