Gå til advokatfirma Menu
Menu

Ny stor foreningskunde hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration

Det er med stor glæde, at vi hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration kan fortælle, at vi fra 1. januar 2021 administrerer Ejerforeningen Østerport. En af Aalborgs største og ældste ejerforeninger bestående af 184 ejerlejligheder.

Ejerforeningen Østerport søgte en administrator som, foruden at have styr på ejendomsadministrationen, også kunne agere sparringspartner og rådgiver i de mere komplekse sager, der ofte dukker op i en stor forening som Østerport. Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration har vi mange års erfaring med at yde en helhedsorienteret indsats for vores kunder, hvilket gør os i stand til at bidrage med kompetent, og ikke mindst juridisk funderet, rådgivning.

Ejerforeningen Østerport er opført i 1926, hvilket man tydeligt fornemmer på bygningernes unikke konstruktion og velbevarede hvælvinger med de oprindelige porte. Østerport ligger centralt i Aalborg, og byder på skønne omgivelser i form af et grønt område i gården, Østre Anlæg få meter væk og den smukke Sankt Markus Kirke et stenkast derfra.

Vi er meget stolte over, at Ejerforeningen Østerport har valgt Haugaard|Braad Ejendomsadministration som deres administrator og rådgiver.

For foreninger

Seneste nyheder

Nylejelov1 Teaser 09.03.22

Ny lejelov træder i kraft pr. 1. juli 2022

Folketinget vedtog den 1. marts 2022 en ny lejelov, der får virkning den 1. juli 2022. Den nye lejelov er en sammenskrivning af leje- og boligreguleringsloven.

Læs mere
Lotteteaser 16.02.22

Stort tillykke til Lotte

Lotte Haaning har afsluttet ejendomsadministratoruddannelsen ved Ejendom Danmark.

Læs mere
Partnerudvidelseea Teaser 01.02.22

Haugaard|Braad Ejendomsadministration udvider partnerkreds

Administrationschef Tabita Højer er pr. 31. januar 2022 tiltrådt som partner.

Læs mere