Gå til advokatfirma Menu
Menu

Martin Hedegaard indtræder i UCN's uddannelsesudvalg

Ejendomsbranchen er i rivende udvikling. Markedet vokser, og selvadministration af ejendomme bliver mindre udbredt, hvorfor det er vigtigere end nogensinde før, at vi uddanner unge til branchen. 
 
Derfor kan vi med stolthed meddele, at direktør og partner, Martin Preisler Hedegaard, er blevet medlem af UCN’s uddannelsesudvalg. Uddannelsesudvalgets opgave er bl.a. at rådgive bestyrelse, rektorat og ledelse om uddannelsernes kvalitet og relevans for samfundet samt om den regionale uddannelsesdækning. En opgave som Martin med stor ydmyghed ser frem til at varetage:
 
- 𝘋𝘦𝘵 𝘭𝘪𝘨𝘨𝘦𝘳 𝘮𝘪𝘨 𝘮𝘦𝘨𝘦𝘵 𝘱𝘢̊ 𝘴𝘪𝘯𝘥𝘦, 𝘢𝘵 𝘷𝘪 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘪 𝘦𝘫𝘦𝘯𝘥𝘰𝘮𝘴𝘣𝘳𝘢𝘯𝘤𝘩𝘦𝘯 𝘭ø𝘧𝘵𝘦𝘳 𝘪 𝘧𝘭𝘰𝘬, 𝘰𝘨 𝘱𝘢̊𝘵𝘢𝘨𝘦𝘳 𝘰𝘴 𝘦𝘵 𝘢𝘯𝘴𝘷𝘢𝘳 𝘧𝘰𝘳 𝘢𝘵 𝘶𝘥𝘥𝘢𝘯𝘯𝘦 𝘰𝘨 𝘵𝘪𝘭𝘵𝘳æ𝘬𝘬𝘦 𝘶𝘯𝘨𝘦 𝘵𝘪𝘭 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘤𝘩𝘦. 𝘝𝘪 𝘴𝘬𝘢𝘭 𝘷æ𝘳𝘦 𝘴𝘺𝘯𝘭𝘪𝘨𝘦 𝘱𝘢̊ 𝘴𝘵𝘶𝘥𝘪𝘦𝘳𝘯𝘦, 𝘰𝘨 𝘴ø𝘳𝘨𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘢𝘵 𝘷æ𝘳𝘦 𝘰𝘱𝘴ø𝘨𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘰𝘨 𝘯𝘺𝘴𝘨𝘦𝘳𝘳𝘪𝘨𝘦 𝘱𝘢̊ 𝘥𝘦 𝘶𝘯𝘨𝘦. 𝘍𝘰𝘳 𝘷𝘪 𝘩𝘢𝘳 𝘣𝘳𝘶𝘨 𝘧𝘰𝘳 𝘥𝘦𝘮, 𝘴𝘢̊𝘥𝘢𝘯 𝘴𝘰𝘮 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘤𝘩𝘦𝘯 𝘶𝘥𝘷𝘪𝘬𝘭𝘦𝘳 𝘴𝘪𝘨. 𝘋𝘦𝘳𝘧𝘰𝘳 𝘬𝘢𝘯 𝘫𝘦𝘨 𝘪𝘬𝘬𝘦 𝘶𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴𝘵𝘳𝘦𝘨𝘦 𝘯𝘰𝘬 𝘨𝘢𝘯𝘨𝘦, 𝘩𝘷𝘰𝘳 𝘷𝘪𝘨𝘵𝘪𝘨𝘵 𝘥𝘦𝘵 𝘦𝘳, 𝘢𝘵 𝘷𝘪 𝘣𝘭𝘪𝘷𝘦𝘳 𝘣𝘦𝘥𝘳𝘦 𝘵𝘪𝘭 𝘢𝘵 𝘢̊𝘣𝘯𝘦 𝘥ø𝘳𝘦𝘯𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘱𝘳𝘢𝘬𝘵𝘪𝘬𝘢𝘯𝘵𝘦𝘳. 𝘕𝘢̊𝘳 𝘷𝘪 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘳 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘵𝘪𝘥 𝘪 𝘢𝘵 𝘶𝘥𝘥𝘢𝘯𝘯𝘦 𝘱𝘳𝘢𝘬𝘵𝘪𝘬𝘢𝘯𝘵𝘦𝘳, 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘳 𝘷𝘪 𝘰𝘨𝘴𝘢̊ 𝘪 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘤𝘩𝘦𝘯𝘴 𝘧𝘳𝘦𝘮𝘵𝘪𝘥.

Hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration er vi 11 ansatte, hvoraf de 9 har en baggrund som finansbachelor eller finansøkonom fra Professionshøjskolen UCN. Vi prioriterer praktikanter, og har fast årligt én finansøkonom og én finansbachelor. Samarbejdet med UCN har derfor også et rekrutteringsformål for øje, hvor vi giver de studerende mulighed for at omsætte deres teoretiske viden i praksis inden for ejendomsadministration. På den måde er vi med til at uddanne fremtidens administratorer.
 
Vi ser frem til et godt og udbytterigt samarbejde med UCN. Samtidig skal der også lyde en stor tak til uddannelsesleder, Jill Bach Larsen, for at betro Haugaard|Braad Ejendomsadministration den flotte opgave at repræsentere ejendomsbranchen i uddannelsesudvalget

MPH

Martin Hedegaard

Partner og direktør, HD Ejendomsadministration mh@haugaardbraad.dk (+45) 98 77 50 41 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Dan Teaser 05.03.24

Stort tillykke til Dan

Vores ejendomsadministrator Dan Nielsen har netop afsluttet ejendomsadministratoruddannelsen ved Ejendom Danmark med et flot resultat. 

Læs mere
Teaser (1) 07.02.24

Haugaard|Braad Ejendomsadministration udvider teamet

Emma Gadensgaard og Maria Kjær Schmidt tiltræder som hhv. studentermedhjælper og praktikant.

Læs mere
Katrine Teaser 15.01.24

Ny ejendomsadministrator trainee

Katrine Fricke Stigsen overgår fra studentermedhjælper til ejendomsadministrations trainee. 

Læs mere