Gå til advokatfirma Menu
Menu

Haugaard|Braad Ejendomsadministration udvider partnerkreds

Administrationschef Tabita Højer tiltræder ultimo januar 2022 som partner hos Haugaard|Braad Ejendomsadministration

De seneste år har Haugaard|Braad Ejendomsadministration positioneret sig, som en stærk spiller indenfor administration af ejendomme og foreninger i Nordjylland og omegn. Som følge af den positive udvikling og vækst har det næste naturlige skridt i virksomhedens udvikling været en udvidelse af partnerkredsen.

Tabita Højer er pr. 31. januar 2022 tiltrådt som partner. Hun har været en del af ejendomsadministrationen siden 2017. Med en baggrund som sekretær og ejendomsadministrator, samt mange års erfaring med at levere en effektiv og grundig service til kunder og samarbejdspartnere, er Tabita med til at sætte retningen for virksomheden.

Jeg ser frem til at varetage en masse nye ansvarsområder, og glæder mig til at bidrage til at føre vores strategi for virksomhedens fremadrettede vækst ud i livet. Vi kommer til at holde fast i vores fælles mål, som er at sikre en effektiv, grundig og nærværende drift af de ejendomme vi administrerer, men samtidig tænke i innovative og teknologiske løsninger, der kan løfte vores forretning yderligere”, siger Tabita.

Siden 2017 har hun været væsentlig medvirkende til at skabe den positive vækst, som ejendomsadministrationen indtil nu har oplevet. En vækst som bygger på gode kunderelationer, høj faglighed og et helt unikt fællesskab – og som i høj grad kan tildeles et stærkt team af 10 kompetente medarbejdere, der hver dag arbejder for at levere de bedste administrationsløsninger til kunderne.

 Martin Preisler Hedegaard, direktør for Haugaard|Braad Ejendomsadministration, udtaler:

Det er en stor styrke for ejendomsadministrationen at få Tabita med i partnerkredsen. Foruden et omfattende videns- og erfaringsgrundlag, tilgår Tabita enhver opgave og udfordring med vores kerneværdier for øje. Hun sætter en ære i at være tilgængelig, nærværende og effektiv – og dermed er hun med til at gå forrest og vise vejen for vores team. Der er ingen tvivl om, at den store tilgang af kunder og vores loyale kundeportefølje, er et tydeligt billede på, at disse værdier udleves i dagligdagen.”

Partnerkredsen i Haugaard|Braad EA består således af direktør Martin Preisler Hedegaard og administrationschef Tabita Højer, samt de øvrige partnere fra Haugaard|Braad Advokatfirma.

MPH

Martin Hedegaard

Partner og direktør, HD Ejendomsadministration mh@haugaardbraad.dk (+45) 98 77 50 41 linkedin Læs mere
TH

Tabita Højer

Partner og administrationschef Ejendomsadministration th@haugaardbraad.dk (+45) 98 77 50 46 linkedin Læs mere

Seneste nyheder

Dan Teaser 05.03.24

Stort tillykke til Dan

Vores ejendomsadministrator Dan Nielsen har netop afsluttet ejendomsadministratoruddannelsen ved Ejendom Danmark med et flot resultat. 

Læs mere
Teaser (1) 07.02.24

Haugaard|Braad Ejendomsadministration udvider teamet

Emma Gadensgaard og Maria Kjær Schmidt tiltræder som hhv. studentermedhjælper og praktikant.

Læs mere
Katrine Teaser 15.01.24

Ny ejendomsadministrator trainee

Katrine Fricke Stigsen overgår fra studentermedhjælper til ejendomsadministrations trainee. 

Læs mere