Haugaard·Braad leverer juridiske løsninger til erhvervsvirksomheder, offentlige virksomheder og offentlige myndigheder og institutioner i hele den nordjyske region.

Det er vores målsætning at være markedsledende i Nordjylland indenfor vores kompetenceområder.

Vores arbejdsform er fundamentalt anderledes end traditionelt arbejdende advokatfirmaer:

  • Alle er vores medarbejdere er sagsbehandlere og kan yde selvstændig rådgivning indenfor deres respektive kompetenceområder; vi anvender ikke den traditionelle advokat-/advokatsekretær model, og der er derfor ingen dobbeltarbejde.
  • Vi tilstræber i vores kommunikation med klienter og samarbejdspartnere, at være uformelle, direkte og på øjenhøjde med vores klienters måde at kommunikere på.
  • Kommerciel og politisk forståelse og tankegang spiller en betydelig rolle i vores måde at rådgive på.
  • Handlekraft og eksekveringsevne er nøgleord i vores virksomhed.

Forsikringsforhold

Samtlige advokater hos Haugaard·Braad er beskikkede af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet. Efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler har ovennævnte advokater tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti, således at ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed udøvet fra deres advokatfirma i Danmark.

Forsikringsselskab: HDI Gerling police nr. 156-08655184-14002.

Det er muligt at klage over sagsbehandling og salær hos Advokatnævnet

Om os

Haugaard·Braad leverer juridiske løsninger til erhvervsvirksomheder, offentlige virksomheder og offentlige institutioner i hele den nordjyske region.